Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hidegtál, svédasztalos fogás...

Hidegtál, svédasztalos fogás ötletek?

Figyelt kérdés
Hétvégén vendégséget tartok, azonban helyhiányban nem a szokásos asztalon felszolgált menüket szeretném elkészíteni, hanem lesz egy asztal, ahonnan mindenki vehet falatokat, ami neki szimpatikus. Fantáziám azonban elég szegényes, egy-két salátaötletem van, meg fogpiszkálóra szúrt falatok, és ennyi. Tud valaki esetleg receptet ajánlani, vagy olyan oldalt, ahonnan ötleteket meríthetek? Nyolc felnőtt lesz. Köszi előre is!
2011. jan. 6. 10:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

Azt nem írtam, hogy ezekhez majonézes salátákat csinálok.

Majonézes zöldborsó, cékla, kukorica, alma, tojás.Ezek különböző színűek és nagyon mutatnak a tálkákban.A görögsaláta sem maradhat ki.

2011. jan. 6. 14:20
 12/22 anonim ***** válasza:
65%
Svédgomba is nagyon sikeres ilyen tálalásnál.
2011. jan. 6. 14:22
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, válogathatok bőven! :)

Majd beszámolok róla, mi lett végül!

2011. jan. 6. 16:17
 14/22 anonim ***** válasza:
65%

mindenki nagyon jókat ajánlott, erre egy jóember a sárgaföldig lepontozza a válaszokat.

remélem ennél nagyobb öröme nem lesz az életében.

2011. jan. 7. 13:35
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Engem is le szoktak pontozni mindig, biztos egy olyan ember volt, aki direkt lepontoz mindenkit, minden témában!Én most felpontoztalak :)
2011. jan. 7. 13:50
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj olyan salátát is készíteni, ami nem majonézes! A hagymás krumplisaláta nagyon finom majonéz nélkül is, és nem is olyan hízlaló! Friss saláta is jöhet, sajtok, dió, szőlővel tálalva!
2011. jan. 7. 13:51
 17/22 anonim ***** válasza:
54%
köszi a pontot, aranyos vagy:)visszaadtam:)
2011. jan. 7. 13:58
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy "jóember" nem tud ilyen sok pontot lepontozni, mert egy ember csak egy pontot tud nem?
2011. jan. 7. 14:05
 19/22 anonim ***** válasza:
54%

teljesen igazad van, amikor már elküldtem, akkor gondolkodtam én is,hogy nem egy ember pontoz lefelé ilyen durván.

de most őszintén,ennyire szarokat írtunk???

vagy én vagyok túl naív... sajnos nemcsak egy rosszindulatú ember van.

kár, hogy ebben a kategóriában is indulatok generálódnak

teljesen feleslegesen.

azért reménykedem, hogy pontok ide vagy oda sokkal többen vagyunk jószándékúak.

üdv

2011. jan. 7. 17:11
 20/22 A kérdező kommentje:

Most nézem a pontokat. Na, én aztán most jól felpontozok mindenkit, mert tényleg annyira jókat írtatok!

Még egyszer köszi!

2011. jan. 7. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!