Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tudnék ezekből készíteni...

Mit tudnék ezekből készíteni holnap ebédre? ( lehet hidegtál receptek is! )

Figyelt kérdés
-rántani való hús,zöldségfélék, csirkemell,csirkeháta, csirke belsőség,tojás,pároltszalonna,bébihús,hal
2009. dec. 24. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Mi az a "bébihús"???... 8-o


Már megbocsáss, de nagyon furcsa : nem terveztél előre semmi menüt karácsonyra???...


Nálam legalábbis úgy zajlik ez a dolog, hogy előbb eldöntöm, mit fogok főzni, aztán ehhez képest összeírom a hozzávalókat és azokat bevásárolom.)


Az, hogy most egy 3 napos karácsonyi ünnep van, nem volt váratlan esemény.

2009. dec. 24. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
a bébihús/fiatal marhahús! .....szégyellem is magam de elszámítottam a dolgaim! nem azt akarom írni hogy nem tudom mikor van karácsony!!!
2009. dec. 24. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem csinálj levesnek egy marhahúslevest!Vagy halászlevet.aztán főételnek meg csinálhatnál rántott dolgokat (mell,máj,comb,gomba,karfiol,szárny) Nagyon más menüt nem lehet ebből kitalálni! Remélem azért tudtam segíteni :)
2009. dec. 24. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi
2009. dec. 24. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha egészben van a csirkéd akkor meg is tudod tölteni, mellé rizs vagy krumplipüré nagyon finom. Aztán tudsz csinálni egyben sült fasírtot a marhahúsból akár főtt tojást is tehetsz bele (Stefánia vagdalt). Leves csirkehátból vagy halászlé. Remélem tudtam segíteni.

Kellemes ünnepeket!

2009. dec. 24. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A csirkehúsból és a zöldségekből levest főznék.A fiatalmarhát elkészíteném tokánynak.Ha rántani való húsod disznó,akkor kirántanám,és mindkettőhöz jó köret a burgonya vagy a párolt zöldség is.
2009. dec. 24. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi! Mi a tokány? csirkém nincs egészbe
2009. dec. 24. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
ha az a bébihús /fiatal marha valójában borjuhús, akkor semmiképpen se pocsékold el levesnek!levest a csirkehátból és aprólékből főzz. a borjúhúsból nagyaszerű tokányt vagy paprikást készíthetsz. a tokány ugyanaz mint a pörkölt, csak nem kell bele pirospaprika,...helyette bors, majoranna, és egy kis paradicsompüré, hozzá tészta vagy tarhonya.a rántanivaló húst a csirkemellet és a halat rántsd ki,mellé krumplipüré vagy sültkrumpli, esetleg dobj össze egy tartármártást a tojásokkal.már ha marad tojás a panírozás után.
2009. dec. 25. 23:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!