Mivel szeleteljem fel a dobostorta legfelső lapját?
Figyelt kérdés
Szeretném elkészíteni egy születésnapra, de annyi negatív kommentet olvastam. A felső cukros lap összetörik mikor felszeletelik, és úgy nem mutatós.2011. aug. 11. 19:49
1/5 anonim válasza:
A felsö lapot elöször kell felvágni és csak utána tenni rá a piritott cukros bevonatot. Amikor kihült, akkor rakod rá a torta tetejére - igy amikor felvágod a tortát, akkor a felsö lapot nem kell már vágni.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Tehát a legfelső piskótára ráöntöd óvatosan az égetett cukrot, és mikor még nem keményedett meg, akkor egy késsel óvatosan a cukrot bevagdosod, de ügyelj rá, hogy a piskóta sértetlen maradjon! Mikor már teljesen megdermedt akkor kell a torta tetejére tenni ezt a legfelső cukros piskótalapot. Én így szoktam!
4/5 anonim válasza:
egy kés hátulját (tehát nem az élét) zsírozd meg jó alaposan, húzd le róla a felesleget
még melegen jó mélyen jelöld be a szeleteket, majdnem vágd is át
ha már kihűlt könnyen el tudod vágni
végül legyező alakban tedd a tortára a feldarabolt doboslap darabokat, mint a képeken:
sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Off...
Hú de isteni dobostorták...
Még sosem csináltam de ezek után a képek után kipróbálom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!