Van olyan csaj aki merne fiúval verekedni?
Figyelt kérdés
Van köztetek olyan aki szivesen verekedne fiúval? Esetleg van aki már verekedett is?2016. okt. 1. 11:54
1/10 anonim válasza:
szívesen nem, de ha egy gyengébbet bánt, akkor igenis alkalmazok erőszakot hogy megvédjem. Lehet ez kutya vagy kisgyerek, egy kislány...
2/10 anonim válasza:
Persze, volt is rá példa. Szemétkedett,és fogdosni próbált..kapott egy öklöst orrba, meg egy tökönrúgást.
3/10 anonim válasza:
Nálunk edzésen simán össze is vernek a tapasztalt csajok egy tapasztalan "kemény" legényt.
4/10 anonim válasza:
A lányok szeretnek a fiúkkal verekedni mert tudják hogy a fiúk nem ütnek vissza.
5/10 anonim válasza:
Èn lány vagyok, règen thai boxoltam is. Szeretnèk fèrfiakkal verekedni, de nem találok rá alanyt.
7/10 anonim válasza:
Küzdősporton vannak olyanok akik keményebbek mint a fiúk.
Ismerek még olyat aki szintén küzdősportol, komolyabb kiállása van mint a legtöbb mai fiúnek, de nem is csúnya.
8/10 Emma555 válasza:
Én jelentkezek. Szeretem elverni a fiúkat és ha engem vernek el akkor tanulok. Fiúkkal nőttem fel tehát van némi tapasztalatom.
10/10 anonim válasza:
Van.Múlt héten vasárnap volt szerencsém,kb akkora volt mint én nagyon el vert,úgy hogy most keresek másik lányt akin le verhetem ,visszavágó vagy valami,mert ezt a csajt úgy se találom meg,én kötöttem bele ,az meg fel vette nem volt gond neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!