Hol lehet olyan csajokat találni, akik szeretnek fiúkkal verekedni?
Figyelt kérdés
Egyszer szívesen kipróbálnám, persze nem úgy, mint egy tisztességes fiú-lány verekedést, semmi durvát.2016. márc. 5. 22:13
1/13 anonim válasza:
Keress olyanokat, akik nagydarabok, és kérdezd meg tőlük:D Am sztem kézimeccseken találhatsz:)
MOnjuk én pl szívesen kipróbálnám:D (Ne írj, nem fogom:D)
16/L
2/13 anonim válasza:
Gyere ide és melásuk akarod e még
3/13 anonim válasza:
"persze nem úgy, mint egy tisztességes fiú-lány verekedést"
Mire gondolsz? Hogy majd birkóztok, megfogod a mellét stb... azt nem verekedésnek hívják. Itt szerintem te tévesen használod a verekedés fogalmát.
4/13 anonim válasza:
Meny oda ahol sok cigánycsaj van, aztán majd ők elrendeznek!:)
6/13 anonim válasza:
Na kérdező sikerült ki élni a vágyaidat:DDD?
7/13 anonim válasza:
Szia Dexii.
Hova lehet menni megküzdeni veled? :P
Talán űzöl valamilyen küzdősportot, hogy ilyen magabiztos vagy, hogy a fiúk ellen is ki mersz állni?!
Amúgy tetszik, hogy ilyen vagány csaj vagy, ne is hagyd magad. ;-)
8/13 anonim válasza:
Ja hogy te nem is lány vagy Dexii?! :S
9/13 anonim válasza:
Kur,vára nem lány vagyok, de ennyire lányos lenne ez a név? Mert akkor levetetem:D
10/13 anonim válasza:
Dexi gondolom kaptad a privátokat a perverz pasiktól XD :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!