Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
3 gyerekes anyuka vagyok, 6 éve 4 fal közt élek. Sajnos a férjem egész nap dolgozik sosincs itthon csak aludni, a gyerekekre meg senki nem vigyáz, bébicsőszt félek felvenni mert nem bízom meg idegenekben. Néha fura hangokat hallok, alakokat látok a sötétben, de volt olyan is hogy azon kaptam magam, hogy egy szellemmel beszélgettem. Általában érzem ha itt vannak. Éjjelente minden kis zajra megijedek, mert rögeszmém hogy betörnek. Nagyon nagyon félek. És ez megy évek óta. Szerintetek mi lehet ez? Pánikbetegség? Orvoshoz sem tudok menni sajnos, majd néhány év múlva, ha a legnagyobb gyerek lesz akkora hogy vigyázzon a testvéreire. Negatív kommentektől kiméljetem. Köszönöm ha válaszolsz.
2015. febr. 26. 08:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
miért nem tudsz orvoshoz menni?
2015. febr. 26. 10:32
 2/22 A kérdező kommentje:
Mert messze a város és gyerekekkel nem megy.
2015. febr. 26. 10:33
 3/22 A kérdező kommentje:
Kérdésre válaszoljatok légyszives hogy mi lehet ez?
2015. febr. 26. 10:33
 4/22 anonim ***** válasza:
Ezt már régebben is kérdezted. Ugye?
2015. febr. 26. 10:35
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem még nemrég regisztráltam ide.
2015. febr. 26. 10:36
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Paranoid skizofrénia.
2015. febr. 26. 10:36
 7/22 anonim ***** válasza:
Ez a probléma nem várhat évekig, ne viccelj! Ez ijesztő. Még ha csak félnél...
2015. febr. 26. 10:37
 8/22 A kérdező kommentje:
És az mit jelent pontosan? A gyerekekbe semmiképpen nem tehetek kárt igaz? Még nem fordult elő hogy bántottam volna őket, nem azért mondom csak kérdezem. Köszi a választ.
2015. febr. 26. 10:38
 9/22 anonim válasza:

Mennyire szoktal kimozdulni a lakasbol? Mert ha nem igazan, akkor a bezartsag siman okozhat hallucinaciokat. Nalam volt olyan, hogy 1 hetig nem tudtam menni sehova, es bekattantam, 1 napot atsirtam, semmi sem volt jo.

Szerintem mindenkeppen el kene menned valahova, mert ez csak rosszabb lesz. Ne vard meg mig nagyok lesznek a gyerekek, addig beleorulsz!

2015. febr. 26. 10:38
 10/22 A kérdező kommentje:
7es már megszoktam, az életem részévé vált, de nagyon zavar. És a legrosszabb hogy ezek a "lények" fogalmam nincs hogy tényleg itt vannak, vagy csak a fejemben.
2015. febr. 26. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!