Mi a bajom? 16/L
Figyelt kérdés
Amikor egyedül maradok (de sokszor suliban is ha nem terelik el a figyelmem) akkor szorongok és negatív gondolataim vannak, sokat aggódom a jövőmért. Esténként nehezen alszom el, gyakran érzem azt hogy félek. Sokat szédülök, izzadok és ha röhögnek körülöttem akkor mindig azt hiszem hogy rajtam. Felelést nem szeretem, próbálom elkerülni. Hiányzik valaki... sokszor érzem azt hogy nagyon egyedül vagyok. Lovagolni akarok, terepre menni. De terepen pánikrohamaim vannak. Az oktatóm nem tudja, de terepezni akar. Mit tegyek? Olyan sokminden összejött mostanra....2015. febr. 15. 21:47
1/3 A kérdező kommentje:
nem vagyok pánikbeteg, sem depressziós, de mivel szerelmi bánatom van, ezért valahol a kettő között érzem magam. de nagyon félek, hogy valami komoly bajom lesz. szakemberhez, sőt senkihez nem akarok menni!!!! senkit nem akarok, félek, kínos ez az egész, nem akarok gyógyszereket, sem pszichológust! nem tudom rávenni magam.
2015. febr. 15. 21:49
2/3 A kérdező kommentje:
kezeim sokszor hidegek, ha rosszul érzem magam akkor fázom is, ráz a hideg (nem mindig de sokszor)
2015. febr. 15. 21:59
3/3 anonim válasza:
Pedig szépen leírtad a pánikbetegség és a szociális fóbia tüneteit.
De ne aggódj, ezeket bőven lehet kompenzálni/korrigálni.
És hidd el, ha kevesebb problémád lesz, könnyebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!