Fogászat altatásban? Kérlek írjatok, fontos!
Figyelt kérdés
Nagyon fontos és sürgős lenne, hogy megírjatok mindent az altatásos fogrendbetételről. Mennyibe kerül, hogy történik, stb... Sajnos az orvosunk nem tájékoztatott minket... :(2010. jún. 17. 16:32
1/4 anonim 

válasza:

páromnak szedték ki két bölcsességfogát altatással. hát nem tudom én nagyon idegenkedek tőle, főleg azért mert a második altatásból nagyon nehezen ébredt és össze vissza zihált. nagyon félelmetes látvány volt, azt hittem ott fog meghalni :(( amúgy külföldön élünk szóval nem tudom a hazai árakat, itt meg a biztosítója fizette. de szerintem ha altatásban csinálják akkor kell kapnotok egy részletes írásos tájékoztatót és alá is kell írni egy nyilatkozatot hogy tudomásul veszed hogy ez azért kockázatos..stb.
2/4 anonim 

válasza:

Van egy hely, ahol óránként 30 ezer körüli az altatás. De ez tényleg kockázatos, manapság már el lehet rendesen érzésteleníteni mindent, szerintem gondold meg.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!! :)
2010. jún. 18. 12:32
4/4 anonim 

válasza:

Szia! Én két évvel ezelőtt estem át egy ilyen beavatkozáson. Nem altatnak el, csak elkábítanak, teljesen magadnál vagy mikor a doki a fogadat "műti". Együtt működtem vele, de képzeld semmire nem emlékszem az egészből. Utólag mesélte a férjem, hogy mindnre tudtam figyelni, azt csináltam amit a doki mond. Az ébredés kicsit kellemetlen volt, egy órát feküdnöm kellett még a rendelőben, majd csak KÍSÉRŐVEL mehettem haza. Mire haza értem már kutya bajom nem volt. :) Csak ajánlani tudom, bár annak aki megteheti, mert nem volt olcsó. A bódítóért fizettem 30ezret, a kezelésért 12ezret. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!