Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Büdös és "darabkás" a köldököm...

Büdös és "darabkás" a köldököm. Miért?

Figyelt kérdés
Pár napja a rendszeres mosdás ellenére is darabkák vannak beleragadva a köldökömbe és büdös. Érdekelne, hogy mitől van ez és mit ajánlotok, mit tegyek?
2011. okt. 6. 15:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Mosd meg fürdéskor mindig, most meg alaposan pucold ki és kend be belül (fültisztító pálcikával) Betadine-nel.
2011. okt. 6. 16:00
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
bőrgyógyász ír valamit a gombás fertőzésedre ;)
2011. okt. 6. 16:01
 3/20 anonim ***** válasza:
93%

Előfordulhat hogy gombás fertőzés.

Betadine segíthet rajta.

2011. okt. 6. 16:08
 4/20 anonim ***** válasza:
6%
Nekem még nem sikerült megszagolnom. Nem vagyok elég hajlékony? :(
2011. okt. 6. 16:11
 5/20 anonim ***** válasza:
61%

Hali!

Muszáj megkérdeznem, h....

_ Hány éves vagy?

_ Milyen testalkat? (mennyire vagy elhízott, mennyi felesleg van a hasadon, ill. milyen magas és hány kiló?)

_ Csücsöri vagy düdöri köldököd van? Mennyire mély? (pálcikával vagy vmivel nyúlj bele, majd mm-ben add meg kb. a köldöknyílásig mennyi.)

Várom válaszaidat!

Üdv: EE

2011. okt. 6. 17:06
 6/20 anonim ***** válasza:
93%

Csücsöri és Düdöri legújabb kalandjai! :DDD

(Bocsánat, ezt nem tudtam kihagyni.)

2011. okt. 6. 17:09
 7/20 anonim ***** válasza:
16%
ha gombásodás, barátom, el van savasodva a szervezeted és azonnal lúgosíts. Basica ital a gyógyszertárból meg egy csomó lúgósító cuccot szedj.
2011. okt. 7. 19:58
 8/20 anonim ***** válasza:
72%

X-D

Akkor egy kis magyarázat a gyengébbek kedvéért... :-D

CSÜCSÖRI-nek azt a köldököt nevezzük, amelynek közepe behúzódik vmilyen mélységig a köldökbe, és a köldöknyílás úgy csücsörít, akár egy szájacska vagy lyuk. Ha a köldök alja nagyon mélyen behúzódik a köldökbe, azt hívják MÉLY KÖLDÖK-nek.

DÜDÖRI-nek meg azt a köldököt nevezzük, amelynek közepe NEM húzódik bele a köldök mélyére, hanem éppen ellenkezőleg: kidudorodik (kidüdörödik) belőle. (Én ezt úgy szoktam mdani még régen, ""Mintha egy kis "nudli" lenne benne..."" X-D ...mert formára olyan kicsit, nem? :-) Mjuk igaz, nem mindenkinek, mert láttam olyan köldököt is, amelyiknek a kidudorodó felszíne sima, és maga a köldökrés félhold alakú.)

Tehát a düdöri köldöknek is van "NUDLIS" vagy "FÉLHOLDAS" alakú változata.

Szóval kedves Kérdező, ha érdekel a válasz, akkor ezt most tisztázzuk, MILYEN KÖLDÖKÖD IS VAN NEKED!?

_ CSÜCSÖRI vagy MÉLY

... ill. ...

_ DÜDÖRI ezen belül NUDLIS vagy FÉLHOLDAS? :-D

2011. okt. 8. 16:45
 9/20 A kérdező kommentje:

Kedves EE!

A korom 17, a testalkatom még a mackós stádium elejében jár. :P

~180cm és 80kg.

A köldököm igazából (szerintem) csücsöri.

Sacc/kb fél centi mély.

Válaszod előre is köszönöm!

U.i.: Tavaly nyáron volt már ilyen. Akkor is pár hétig tartott és ahogy állandóan szedtem ki a "darabkákat", sebes lett a belső fala. Ugyanez a helyzet most is.

2011. okt. 9. 15:17
 10/20 anonim ***** válasza:
70%

Hali ismét!

Hm. Márpedig ez annyira nem tűnik mélynek. S:-s

Viszont amit írsz ez sztem köldökszmegma, ha más oka nincs, erről az alábbi topikban többet írok...:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Amit a topikban írtam, azt az útmutatást kövesd, rendszeresen takarítsd ki az egész köldöködet (szánd rá az időt...), és kapargasd le a köldököd faláról is a szennyeződéseket pl. szivacsbelsővel és/vagy csipesszel. A tisztítást követően fertőtlenítsd ki Betadine-nal az egészet, majd kend át Neogranormon kenőccsel vékonyan.

Ha ez nem segít, >>bőrgyógyász, ha meg egyéb kérdésed van, tedd fel itt, vagy >>privizz rám!

Így látatlanban ennyit tudtam segíteni "Csücsöri és Düdöri kalandjai"-val kapcsolatban. ;-D

2011. okt. 9. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!