Büdös és "darabkás" a köldököm. Miért?
Előfordulhat hogy gombás fertőzés.
Betadine segíthet rajta.
Hali!
Muszáj megkérdeznem, h....
_ Hány éves vagy?
_ Milyen testalkat? (mennyire vagy elhízott, mennyi felesleg van a hasadon, ill. milyen magas és hány kiló?)
_ Csücsöri vagy düdöri köldököd van? Mennyire mély? (pálcikával vagy vmivel nyúlj bele, majd mm-ben add meg kb. a köldöknyílásig mennyi.)
Várom válaszaidat!
Üdv: EE
Csücsöri és Düdöri legújabb kalandjai! :DDD
(Bocsánat, ezt nem tudtam kihagyni.)
X-D
Akkor egy kis magyarázat a gyengébbek kedvéért... :-D
CSÜCSÖRI-nek azt a köldököt nevezzük, amelynek közepe behúzódik vmilyen mélységig a köldökbe, és a köldöknyílás úgy csücsörít, akár egy szájacska vagy lyuk. Ha a köldök alja nagyon mélyen behúzódik a köldökbe, azt hívják MÉLY KÖLDÖK-nek.
DÜDÖRI-nek meg azt a köldököt nevezzük, amelynek közepe NEM húzódik bele a köldök mélyére, hanem éppen ellenkezőleg: kidudorodik (kidüdörödik) belőle. (Én ezt úgy szoktam mdani még régen, ""Mintha egy kis "nudli" lenne benne..."" X-D ...mert formára olyan kicsit, nem? :-) Mjuk igaz, nem mindenkinek, mert láttam olyan köldököt is, amelyiknek a kidudorodó felszíne sima, és maga a köldökrés félhold alakú.)
Tehát a düdöri köldöknek is van "NUDLIS" vagy "FÉLHOLDAS" alakú változata.
Szóval kedves Kérdező, ha érdekel a válasz, akkor ezt most tisztázzuk, MILYEN KÖLDÖKÖD IS VAN NEKED!?
_ CSÜCSÖRI vagy MÉLY
... ill. ...
_ DÜDÖRI ezen belül NUDLIS vagy FÉLHOLDAS? :-D
Kedves EE!
A korom 17, a testalkatom még a mackós stádium elejében jár. :P
~180cm és 80kg.
A köldököm igazából (szerintem) csücsöri.
Sacc/kb fél centi mély.
Válaszod előre is köszönöm!
U.i.: Tavaly nyáron volt már ilyen. Akkor is pár hétig tartott és ahogy állandóan szedtem ki a "darabkákat", sebes lett a belső fala. Ugyanez a helyzet most is.
Hali ismét!
Hm. Márpedig ez annyira nem tűnik mélynek. S:-s
Viszont amit írsz ez sztem köldökszmegma, ha más oka nincs, erről az alábbi topikban többet írok...:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Amit a topikban írtam, azt az útmutatást kövesd, rendszeresen takarítsd ki az egész köldöködet (szánd rá az időt...), és kapargasd le a köldököd faláról is a szennyeződéseket pl. szivacsbelsővel és/vagy csipesszel. A tisztítást követően fertőtlenítsd ki Betadine-nal az egészet, majd kend át Neogranormon kenőccsel vékonyan.
Ha ez nem segít, >>bőrgyógyász, ha meg egyéb kérdésed van, tedd fel itt, vagy >>privizz rám!
Így látatlanban ennyit tudtam segíteni "Csücsöri és Düdöri kalandjai"-val kapcsolatban. ;-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!