Miért nem szeretnek a férjek gyermektartást fizetni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hog yitt minden elvált nő azzal rukkol elő azonnal a váláskor. Mintha az a gyermek egy tárgy lenne. Jó , az tény, hogy kell. De azt nem értem, hogy miért nyúzzák le a voltot . Főleg ha nincs vele gond. Nem iszik, jó az ágyban, szóval jó, kívül belül.2012. márc. 21. 19:49
1/16 anonim válasza:
Most akkor mi a bajod végülis?
2/16 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, hogy a magyarázatban érthető. Nem értem, gyenge vagyok ehhez. Bocs.
2012. márc. 21. 19:56
3/16 anonim válasza:
Az elmúlt pár napban ez a sokadik ilyen kérdést. Pár órája is feltette valaki.....mi a csuda van? Ennyien nem tudják az EIVDENS válaszokat?
a., a férjnek nincs ennyi pénze és úgy gondolja, anyukának van. Vagy anyuka új pasijának.
b., így akar a férj anyuka alátenni, ha már máshogy nem tud
c., mert egy szemét alak
Ezek a válaszok vannak, nem hiszem el hogy ennyien nem gondolnak egyikre sem..
4/16 anonim válasza:
Esküszöm elolvastam tízszer. Nem gondoltam volna, hogy nem vagyok képes értelmezni 7 mondatot... De nem megy. Mi a kérdés?
5/16 anonim válasza:
Én se értem, mert a kérdésedet üti a kommented.
6/16 anonim válasza:
Ugyanerre a kérdésre válaszoltam, pár perccel ezelőtt, de letiltották. Nem értem, hogy miért, én is azt írtam, hogy érthetetlen a kérdésed. "Főleg ha nincs vele gond. Nem iszik, jó az ágyban, szóval jó, kívül belül."- de ha nem fizet gyerektartást, meg különben is elváltak, akkor mi is a kérdés?? A gyereknek enni, kell ruházkodni kell...stb...Ami gyerektartást fizetnek az apák, az meg szinte semmire nem elég! Két ember vállalása egy gyermek, kettőnek kell róla gondoskodni!!
7/16 anonim válasza:
A válaszolónak itt osztod az észt, pedig te 2 különboző dologról írsz. Mi a kérdés? Hogy a pasik miért nem akarnak gyerektartást fizetni, vagy, hogy a nők miért húzzák az expasit pénzzel?
8/16 A kérdező kommentje:
Inkább arra szeretnék ki térni, hogy mi az oka annak, hogy az expasit le akarják húzni a volt feleségek. Tudom naiv kérdés de.
2012. márc. 21. 20:14
9/16 anonim válasza:
Nem akarják lehúzni, csak szeretnék, ha besegítenének a gyerek felnevelésében!
10/16 A kérdező kommentje:
Értem, csupán én vagyok olyan helyzetben ami számomra érthetetlen. Az rendben van. De mitől van ha ok nélkül, mint itt oly sokat olvasni arról, hogy a nő lehúzza a voltját. Csupán a gyermekkel.
2012. márc. 21. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!