Mi van anyosommal?
Közös leülés, ahol megmondod anyósodnak, te nagyon sokszor mondtad a párodnak, menjetek el az anyjához. Viszont ő nem igazán akart menni.
Jó kis kisérlet arra is, vajon a párod felvállalja-e az anyja előtt önmagát, vagy sem.
Ha az en fiam nem akar jonni sosem talal9m ki hogy a menyem a hibas. Szeretem a menyem es nem latnam ertelmet hogy en mindenkivel osszeveszek mert nincs meg az akaratom. Jonnek ha akarmak ugyis neki attol jobb ha kenyszerbol megy a fia meg a menye is utalni fogni? Az en fiam es menyem sem mindennapis de telefonom beszelunk. Nem kell mas gyereket bantani nekem se esne jol ha a naszasszony az en fiamat bantogatna. Boldogok ez a lenyeg nem en vagyok a lenyeg.
43eves anyos
Könnyebb téged bántani mint szembenézni azzal, hogy a fiúk nem akar hozzájuk menni.
Szerintem két dolgot tudsz tenni:
- beszélj pároddal, szóljon anyósnak, hogy nem miattad nem mentek, ezt jó volna egy nagy családi beszélgetésen megtenni, nem négyszemközt.
- ha ezek után sem változik a dolog, akkor egyik füleden ki, másikon be, amikor elkezdi felrakni újra a lemezt.
Ezt a kèrdèst nem az anyósod ìrta ki?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!