Mennyi pénz kell egy telefon üzlet megnyitásához?
Nemtom, de azok a cigányok kedvenc helyei :D
Kis kedvcsináló:
Az első válaszolónak-> te biztos valami nagyon komoly helyen lakhatsz... ha bemész egy telefonboltba/üzletbe csak cigányokat találsz? ekkora f*szopó csicskát mint te hallod... minek kell mindenhova bevinni ezt a témát? rasszista vagy b*szdmeg? akkor takarodja a gárdába, vagy menjél idegenlégiósnak azt gyilkold a népet te szerencsétlen.
A válaszom pedig a következő:
szerintem nincs értelme telefon üzletet nyitni. ha mindenképpen beleakarsz fogni valamibe, akkor foglalkozz a parkosítással!Pályázatokat írnak ki minden 2. hónapban. pénzt is adnak hozzá hogy megcsináld. Szerintem ebben van pénz!
"rasszista vagy b*szdmeg?"
Az. Saját tapasztalataim alapján, amit kiskoromtól kezdve látok. Meg amit te is láthatnál a belinkelt videón is, hülyegyerek.
Ne óbégass nekem a Rózsadombról, mikor cigányt nem láttál még életedbe... majd akkor dumálj, ha melléd költöznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!