Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyennek számít 25 ezer...

Milyennek számít 25 ezer forintos órabér Magyarországon?

Figyelt kérdés

300.000Ft / ügyfél

1 ügyfél / 12 óra / 30 nap = 25.000Ft-ot keresek óránként.

2019. júl. 1. 17:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem értem, sokan teljesen kiakadnak meg hülyeségeket válaszolnak.

A válasz: jó, kiemelkedő, ha teljes munkaidőben nézzük akkor havi bruttó 4 millió Ft-os fizetés.

A havi fizetésed ebben az esetben tárgytalan, tekintve nem az volt a kérdés.

2019. júl. 4. 14:06
 22/25 anonim ***** válasza:

> Nem értem, sokan teljesen kiakadnak meg hülyeségeket válaszolnak.

Ajánlom figyelmedbe a kérdező hozzászólását: "300.000Ft ért garanciavállalással biztosítom neki azt, hogy megduplázzuk az előző 3 havi átlag bevételét."

Ilyen nincsen, illetve ha lenne, biztosan igénybe venném. A kérdező viszont -- mily meglepő -- nem válaszol a megkeresésekre.

2019. júl. 4. 14:51
 23/25 anonim ***** válasza:
Ja értem, én csak az első oldal hozzászólásait olvastam és azok nem éppen a kérdésre válaszoltak.
2019. júl. 4. 18:18
 24/25 A kérdező kommentje:
Válaszoltam az üzenetedre! :)
2019. júl. 5. 08:05
 25/25 anonim ***** válasza:
Ez most valódi kérdés vagy ügyfél szerző? :) Pláne ha pénzügyekkel foglalkozol, akkor te is tudod, hogy jó pénz Magyarországon. Bármely területen egy valamit érő tanácsadó legalább 10-15 ezer Ft-ot elkér óránként, felső határ pedig a csillagos ég. Már havi 1 ügyfélből is meg lehet élni, de gondolom több a cél. Persze az se mindegy, hogy mennyibe kerül egy ügyfél megszerzése...
2019. júl. 5. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!