Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Magyarországon lehet ilyen...

Magyarországon lehet ilyen magasra jutni?

Figyelt kérdés

Magyarországon a legtöbb vállalkozó, vagy menedzser öltönyt hord, vagy legalább inget. Én gyerekkorom óta utálom az öltönyt, ingben sem szívesen vagyok.

Amerikai milliárdosoknál lehet látni, hogy teljesen egyszerű, kényelmes ruhákban vannal. Zuckerberg például sima farmer póló. Vagy annak idején Steve Jobs farmer plusz garbó.

Szóval lehet itthon olyan magadra jutni (mégha nem is dollármilliárdos szint) hogy kényelmetlen öltöny nélkül is komolyan vegyenek és sikeres lehessen az üzletem?

Számomra az lenne az igazi gazdagság ha egy tárgyalásra elmehetnék egy fekete farmerban plusz egy sima pólóban, és ennek ellenére komolyan vennének és az üzlet sikerülne.

Ismertek olyan cégvezetőt, üzletembert aki ezt megteheti?

2019. jún. 24. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Olyannal nem is üzletelnék, aki a dresscode-okban hisz. Más kérdés persze, ha olyan étteremben vagy rendezvényen kell megjelenni, ahol az ilyesmi elvárás, bár olyan helyekre nem szívesen megyek.
2019. jún. 25. 13:59
 12/14 anonim ***** válasza:
59%

Ismerek egy politikust, aki sima civil talalkozaskor azt veszi fel, ami epp rajon.

Amugy Zuckerberg kapcsan: nem becsicskulas oltonyt venni, egyszeruen a tisztelet jele, ha az amerikai elnok ele nem flipflopban allitassz be. Ennyi.

2019. jún. 25. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy ing, öltöny azért lehet kényelmes is.
2019. jún. 25. 23:25
 14/14 Djulus52 válasza:

Nos, egy régi mondás szerint: Ahogy felöltözve vagy, úgy fogadnak. És úgy köszönnek el tőled, ahogy viselkedtél.

Ha ki kell ezt fejtenem, vedd úgy, hogy nem is írtam.

2019. aug. 18. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!