Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Autószerelő műhelyt érdemes...

Autószerelő műhelyt érdemes nyitni?

Figyelt kérdés
Jó szerelőre mindig szükség van és mindenkinél teltház van kb. Megéri befektetni ilyenbe?
2019. jún. 18. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha jó a szerelő az sokat ér.
2019. jún. 18. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
aha
2019. jún. 19. 01:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel egyre több az autó, igen. Mindenhol folyamatosan teltház van.
2019. jún. 19. 05:33
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Lényegében igen, viszont bizalmi állás. Ha a szaktudasod megvan még nem biztos hogy lesz ügyfél is. Sok széltoló nagydumás szerelő van tele munkával, mivel pont nem szakember szereltet szakemberrel ezért égbekialtó dolgokat tudnak elhitetni a klienssel, és te aki tudod hogy a másik szerelő hazudgál semmit sem tehetsz. Ha egy "felkapott" ember azt mondja rólad hogy te bolond vagy akkor azt az ügyfelek 99%a elhiszi, addig míg meg nem üti a bokáját.

A piac 70%a fusi szerelő, te egyedül hivatalosan nem/nagyon nehezen tudsz versenyezni velük. Ha teljesen fehéren akarsz dolgozni akkor mindenféle telephely engedély kell, nem mind1 hogyan van kialamitva a műhely stb. Adott esetben milliós tételek, és pl szerszámot meg nem vettél ami valóban a szereléshez kell.

Minimum 3 szerelő kell, hogy legyen akkora kapacitás ahol ki tudd termelni a költségeket, vagy ha egyedül csinálod akkor speckós javítási melolat vállalni (pl dsg javítás, motor osszeszereles stb)

ismerősöknek szoktam szerelni, baráti alapon nem haszonért. De azért a pofám leesik hogy 60e ajanlatot kaptak vezérlés cserére.. És ebben nem volt munkadij csak anyag. Tehát valahol 100e... Utána jöttek hozzám, én meg 28e forintért vettem anyagot+15e munkadíj.

Persze a vállalkozókat is megértés, de majd 30e anyag+70e haszon. (egy 2 órás munkáért)

2019. jún. 19. 06:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lenne baj a drága vezérlés csere de olajat se tudnak cserélni. Komolyan meg nem láttam szerelőt aki képes lenne maximumig tölteni az olajat.. belelottyen még fél liter meg ilyesmi.
2019. jún. 19. 06:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha jó szakember dolgozik, akkor keresett lesz. Ugyanez igaz a jó felnisekre is, a jobbaknál várólista van.
2019. jún. 19. 07:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem teljes elektronikát akart cseréltetni a kocsiban a szerelő (szerinte min. 250e), erre 1 másik szerelő meg 4500-öt kért és egy csatlakozót cserélt le, 4-5 perces meló volt.
2019. jún. 19. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!