Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Termékminősítés nélküli,...

Termékminősítés nélküli, saját készítésű elektronikus eszközt használhatok egy vállalkozásban szolgáltatás céljából?

Figyelt kérdés

A közel jövőben egy reklámozással foglalkozó vállalkozást szeretnék indítani, mely elektronikus fényújságokon helyezne el hirdetést. Ezt a fényújságot egy leszerződött üzletben helyezném el, és az ügyfelek által meghatározott szövegek/reklámok futnának rajta.

Egyetlen problémám: az eszközt saját magam készíteném el, ezért semmilyen termékminősítése nem lenne, de nem is akarnám kereskedelmi forgalomba hozni, csupán a szolgáltatás eszközeként használni. Jelenthez ez bármilyen gondot?

(már beszéltem egy könyvelővel, egy önkormányzattal, a iparkamarával, de eddig senki nem tudott semmit)

Van valakinek ötlete, hogy melyik szervnél tudnak válaszolni a kérdésemre?

2010. júl. 8. 15:36
 1/4 anonim válasza:
hát hogyha magánvállalkozás akkor nagy baj nemlehet belöle...de ha vmien nagy cégben akkor ne süsd el!:D
2010. júl. 21. 00:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ha megfelel a biztonsági előírásoknak, akkor ok. Gyárts hozzá egy papírt, hogy ez megfelel az xy biztonsági szabványoknak stb. Meg nem árt, ha azt a papírt aláírja valami szakember (ha te az vagy, az is jó). De valószínűleg a papír úgyis a fiókban fog heverni, mert a kutya sem fog vele foglalkozni.
2010. júl. 23. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez ugyanolyan eset, mint amikor értékesítenéd, tehát szerintem kell valami minősítés róla. Gondolj bele, hogy bárki az üzlethelyiségben hozzányúlhat, legyen az ügyfél vagy alkalmazott, és pl megrázhatja. Viszont számtalan olyan eset van, amikor utólag hívnak vissza terméket, amik valószínűleg nem voltak ellenőrizve előtte (vagy csak rosszul).

Van egy idevágó weboldal, ahol esetleg tudsz érdeklődni: [link] Ők szerintem ezeket a papírokat is el tudják intézni (ha egyáltalán kell), kérdés csak, hogy milyen áron.

2011. szept. 3. 17:56
 4/4 anonim válasza:
Ha megfelel a MEEI (Magyar Elektronikai Ellenőrző Intézet) előírásainak, illetve a CE (europai) szabványnak, amiről hivatalos papír kell, akkor igen. Mivel nem otthon, hanem munkahelyen használod, így meg kell felelnie az adott munkahely érintésvédelmi, és tűzbiztonsági előírásainak az elektronikus eszköznek.
2013. szept. 3. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!