Nyithatok cukrászdát vagy kávézót cukrász végzettség nélkül?
Figyelt kérdés
Egyántalán milyen végzettség kell hozzá? Ha jól tudom üzletvezetői végzettség szükséges,de nem tudom biztosan,ha valaki ilyen üzletet vezet esetleg vagy volt/van tapasztalata,jártassága a kérdésben kérem irjon!2008. nov. 12. 10:34
1/3 anonim válasza:
nyithatsz, csak te nem dolgozhatsz benne.
bármilyen szakmai tudáshoz kötött üzletet nyithatsz, ha az alkalmazottad rendelkezik a szakmai tudással.
de egyedül nem. ha csak pultban lennél, ahoz minimum pénztárosi végzetség kell.
2/3 anonim válasza:
Nyithatsz, de nem te fogsz sütni-főzni-kiszolgálni, hanem legalább 1 alkalmazott. Egyébként mindent irányíthatsz, de nem te ugrálsz, hanem te dirigálsz.
3/3 A kérdező kommentje:
szoval ha dolgozni (is) szeretnék benne akkor el kell végeznem valamit...értem,köszi a válaszokat
2008. nov. 13. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!