Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A tokestars.hu oldalon valóban...

A tokestars.hu oldalon valóban jó üzleteket, befektetési lehetőségeket lehet találni, vagy inkább jobb óvakodni, vagy eset függő?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok, vélemények jöhetnek ezzel kapcsolatban.

Örököltem pár milliót, nem szeretném hülyeségekre költeni, inkább befektetném, hogy hosszabbtávon profitáljon. Mit gondoltok ?

Láttam az oldalon hirdetik magukat egy páran úgy is, hogy befektetést/tőkét kínálnak .

2019. máj. 23. 03:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Banktól 2,15-4,75% közötti kamatra kaphatna hitelt, durván 16 000euróval kérnek kevesebbet a bankok, mint amit ő ajánlott fel, RED FLAG!!!!!
2019. máj. 23. 16:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Utána néztem valós cégről van szó, és van nyeresége is .
2019. máj. 23. 20:38
 13/16 xswerdy ***** válasza:
83%

ez nem befektetőt keres, hanem hitelezőt. Ha tényleg létezik a cég, és nyereséges, akkor kellene kapnia banki hitelt is, olcsóbban. Szóval gyanús.

Feljebb valaki nagyon félreértette, nem adni kell a kezességet, hanem a befektető kapja, gondolom, a cég tulaj, mint magánszemély vállal kezességet.

2019. máj. 24. 08:36
 14/16 MarácziKönyvelő ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ezek az ügyletek mindig magas kockázattal járnak és a hozamuk kiszámíthatatlan.

Azok akik kevés kockázattal szeretnének profitot elérni általában ingatlanba fektetnek, amit kiadnak. Ez folyamatos bevétel és bizosítékként mindig ott van az ingatlan, ami a Tiéd.

Ez lehet lakhatási vagy akár üdülési célra kiadott ingatlan is, (akkor többet hoz), attól függően, hogy hol vásárolsz ingatlant.

2019. jún. 7. 05:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Humbuk szar az egész, üzérkedő inkompetens banda mint a többiek. Van új állampapír, és dolgozz mellette. A papír mögött legalább az állam a garancia, ez a tőketárs meg egy nagy lópikula.
2019. aug. 20. 21:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező azért durva, hogy máj.23-tól ezen rágódsz, amit küldtél linket a kinézett lehetőségre:

[link]

Én a következő buktatókat látom benne:

A használtak 40 000Euró árban vannak: [link]

Kérdés, hogy te mennyire szeretnél 20-25 éveset venni 25 000Euróért. A leyrás szerint te=befektető megveszed, majd bérbe adod nekik 800euró/hó árban és 56 hónapnyi bérlés után az övék lesz, viszont addig csak az üzemeltetést vállalják át. Meghibásodás, totálkár, tönkremenetel esetén még mindig a tied!

Hőcserélő szerelés 500e-től indul, csere esetén 7-15millió Ft... Szerinted átvállalnák ennek a költségét, ha olyant akarnak veled megvetetni, ami használt és kompletten a hirdetés szerint 25 000euró=7 600 000Ft???

Néhány éve, mikor a taxikra változott az előírás, típus, szín, felszereltség, stb. mind előírás szerint szabványos voltak olyan átverések, hogy pénzt kértek befektetőktől a megvásárlásra, majd bérletet fizettek a vevőnek a taxira és mikor érvénybe lépett a törvény így jártál!

A TV-ben is volt egy riport, ahol A)=a taxis elakarta adni autóját, így B)=az apósa keresett egy befektetőt, C)=befektető megvette az autót, majd bérbe adta B)-nek, aki megbízta A)-t az üzemeltetéssel. Törvény életbe lépett az autót nem lehetett tovább használni, A) vett egy megfelelő járművet, B) nem bérelte tovább a kocsit, C) meg bukott 1,9mFt-ot

Nekem nagyon erre hajaz ez a hirdetés!

35 nap múlva jár le az általad kinézett lehetőség, 1 évig jelenik meg egy lehetőség, majd lehet hosszabbítani.

Szerinted miért nem fektetett be senki?

Sőt arra is gondoltam, hogy már volt pár "befektető", akikkel megvetettek 7 600 000Ft-nál kevesebbet érő használt hűtős félpótkocsit, ők intéztek mindent, nagylelkűen megvették a 20-25 éves lerobbant példányokat és a "befektető" meg fizetett rájuk 3-or annyit...

Vagy fizettek utána bérleti díjat, vagy nem :)

2019. aug. 29. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!