Egy virág nagykereskedés nyitása?
Sokadik ilyen kérdés, minden kérdésednél leírták többen, hogy mennyire nem éri meg, de újra és újra kiírod máshogy.
Persze tudom: azokat NEM TE írtad ki...
Bocs, de én csak egy dolgot nem értek: MIÉRT a Gyakoriról akarod megtudni, hogy egy ötlet piacképes vagy sem?
Egyik kérdésnél már megkérdeztem, de választ nem kaptam: dolgoztál már egyáltalán virágokkal?
Mégis hogy képzeled azt el, hol tárolnád a virágokat amíg meg nem rendelik?
Vagy akkor vennéd meg, amikor megrendelik? És ha pont nincs olyan virág?
Végeztél már számításokat, mennyibe kerülne mondjuk 100 km-t utaztatni hűtőkocsiban a virágot?
Elgondolkodtál már azon, hogy miért ne a HELYI nagykerben vegye meg a virágárus a virágot - miért épp Nálad?
Tudod, nekem is van egy jó ötletem, szívesen nyitnék egy játékboltot - csak épp semmi realitása, hogy életben is marad a mai adóterhek, bérleti díjak, stb miatt.
Hát virágokkal egy évig dolgoztam!(az érettségi utánn egy év szünetet tartottam a tanulással és utánna jött a diploma)
Beszerzést úgy oldanám meg hogy külömböző termelőket felkeresek és felvásárolok tőlük nagyobb mennyiségben(vágottból gyakrabban keveset cserepesből ritkábban sokat)
A tárolása pedig fóliában és hűtőkonténerben lenne megoldva!
Ugyanezt a virágboltos is meg tudja tenni, szóval még mindig él ugyanaz a kérdés, bár nem én tettem fel: miért tőled vegye a virágos, hogy még neked is hasznot hajtson?
Megveszi ő magának, tárolni ő is tudja.
többen, többször leírták, hogy belebuknál, de azért kiírod minden nap.
Ráadásul már egyből nagykerként kezdenél. Sokat akar a szarka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!