Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan indítsam el a saját...

Hogyan indítsam el a saját vállalkozásomat?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, nyáron már 18. Jelenleg esti tagozatos tanuló vagyok, és eszembe jutott egy olyan vállalkozás, ami egy elég egyedi ötlet, de lenne rá kereslet. Nincs szükségem nagy befektetési összegre. Elsőnek alapítsak kft-t vagy csinálják pár hónap tesztüzemet és utána menjek neki komolyabban a dolgoknak? Az ötlet megvan, csak a kivitelezésben nem vagyok biztos.
2019. ápr. 26. 12:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hali! :)

Bak Norbert ötlete nagyon jo,erdemes lenne utana jarni!

En azt tanacsolnam neked,hogy eloszor kezdd el végezni a tevékenységet ismerosok stb h meglasd mennyire van igeny ra. Ha van esvannak megrendeloid,es bovulne is a klienturad akkor egyéni vallalkozoit válts ki es mondjuk Kata adozassal. De egy könyvelővel mindnkeppen vedd fel a kapcsolatot,mert azt ugye mi nem tudhatjuk,hogy pontosan mi lenne a leg testhez allobb ehhez a melóhoz. Ktsgek,elszámolható szamlaid pl lesznek e stb. Jo ezt az elejen kivesezni es ahhoz választani működési format.

2019. ápr. 26. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!