Magyarországon már tényleg nem lehet megélni semmiből?
Igaz, mi mérnökök vagyunk mindketten a férjemmel, de mindig megmosolygom az ilyen jellegű kérdésekhez érkező válaszokat.
Itthon dolgozunk, ahogy a barátaink többsége is. Nekem sokat jelent, hogy a közelben vannak ők és a családom is. Minden hétvégén közös programokat szervezünk, együtt lógunk. Van egy lakásunk, amire a bevételünkhöz képest aprópénzt fizetünk hiteltörlesztésként és a maradékból kényelmesen megélünk, tudunk félretenni.
1000 km-rel arrébb lehet, hogy fejenként keresnénk annyit, mint amennyit itthon ketten összesen, de csupán csak a több pénz ténye nem hajt. Nem mondom, hogy mindennel elégedett vagyok itthon, mert nyilván nagyon sok mindennel nem, de mi elvagyunk és azt gondolom nincs okunk panaszra, ha végig nézünk az életünkön.
# 12
Csak én nem mérnök vagyok,csak egy átlag ember.
Tényleg, most nézem, nem rossz helyen vagy. Mondjuk a magyar tízemeleteseknél magasabbról szemlélni a világot már mondhatni panorámásnak.
Benefits » Heating, Hot Water, Hydro, and Central A/C included » Balcony » 24/7 doorman » Renovated pool, gym, sauna and laundry room » Indoor parking 2021 Atwater is an elegant residential building, located in downtown Montreal (adjacent to Westmount).
Mennyi a bérleti díj nagyjából?
1065? az nem vészes, ha jól gondolom, igaz nem tudom mennyi idő alatt lehet megkeresni.
azt a hangulatos képet halloween környékén, abban az egyirányú utcában, egy FORD Mustang parkol a képen nézve jobb oldalt, azt hol lőtted?
# 16
Te most a mérnök válaszoló vagy vagy egy új hozzászóló?
# 19
Csak nekem az a baj én átlag átlag ember vagyok,nincs piszok jó szakmám sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!