Quesoman111 kérdése:
Hol lehet viszonylag jó minőségű, de kiselejtezett könyveket nagy tételben, (pl. bálában) olcsón megvásárolni?
Figyelt kérdés
Közhasznú könyvterjesztéssel foglalkozom. De szeretném bővíteni a kínálatot. A javaslatokat előre is köszönöm.
(ui. Úgy tudom Debrecenben van ilyen hely..)
2019. ápr. 15. 21:40
1/2 anonim válasza:
Azt nem tudom bálában hol lehet, de nekem az a tapasztalatom, hogy könyveket nagyon könnyű szerezni, mert etekintve pár értékesebbtől, nagyon nincs áruk a használt termék piacon. Vaterán napi szinten mennek kell tucatjával a könyvek 1ft-ért, és sokszor látok jófogáson, egyéb apróhirdetés oldalakon, hogy magánszemélytől elvihető ömlesztve, nagyobb könyvcsomag. Mindig magánszemélyektől érdemes beszerezni, mert ha már kereskedőről van szó az mindig drágább, akkor is ha bálába veszed.
2/2 anonim válasza:
Hétvégén piacokon is sokan árulnak könyveket,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!