Webáruház készítésének folyamata?
Figyelt kérdés
Hogyan kell elkezdeni?Csak 18éven felül lehet?Ugyanúgy kell számlát kérni az áruról?Ugye ehez nem kell végzettség?Milyen kötelező dolgok vannak amik kellenek hozzá?2019. ápr. 14. 12:42
1/11 anonim válasza:
2/11 A kérdező kommentje:
A google nem ad választ minden kérdésemre!És igen még tanulok!(17 vagyok de minél hamarabb el szeretném kezdeni úgyhogy nem várnék még egy évet,amúgymeg a mobilfoxos "gyerek" is 15évesen kezdte!akkor én miért ne vághatnék bele 17 évesen?)
2019. ápr. 14. 13:20
3/11 anonim válasza:
18 életéved be kell, hogy töltsd. Igy igen 18 éven felül lehet. Tehát, vállalkozásba kell választanod tevékenységi kört, amihez általában kell végzetség. Minden amit beszerzel árú, azt számlával kell igazolnod. Első lépés: Könyvelő keresése. ő elmond mindent.
4/11 A kérdező kommentje:
Tehát ezt tervezzem még egy évig és utánna mehet a megvalósítás?
2019. ápr. 14. 14:28
5/11 anonim válasza:
Vagy, higy életképes is legyel az árversenyben offshoreba 16 évesen is megcsinálhatod.
Ha itthoni vállalkozást akarsz, akkor meg kb ezek a lepesek ( csak most már kötelező a gdpr is ).
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..
6/11 anonim válasza:
Ezt megelőzően, ha akarod adószámot már most ki tufsz váltani és webdesignt , motort , seot stb fejleszteni és piackutatást végezni. Majd indulásra elég átalakítani ev.-nek agy aminek ugy látod jobban megéri.
7/11 A kérdező kommentje:
Akkor 17évesen mibe tudok belevágni ami a kereskedelemmel kapcsolaos?Mert én egy kutya-macska felszerelés vagy egy telefon kiegészítős webáruházra gondoltam!
2019. ápr. 14. 15:08
9/11 A kérdező kommentje:
5milliót szánok rá de ha kell akkor tudok hozzátenni egy hatodikat is!Ez a max!
2019. ápr. 14. 17:26
10/11 anonim válasza:
Ez teljesen korrekt. 18 év alatt csak tervezheted, de miest betöltöd a 18 at aznap már be is indithatod! :) sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!