Milyen otthon végezhető munkák vannak? Amikből meg lehet élni?
Nem MLM-re gondolok.
Imádok itthon lenni és magam beosztani az időm (egyetemista vagyok).
Dolgozgatok, de még a 8 óra munkát is utalom, úgy szeretném, ha itthonról tudnék egyszer majd dolgozni.
Mit érdemes tanulnom vagy csinálnom, hogy tudjak itthonról dolgozni? Ha néha be kell járni oké, de nem szeretnék heti 5 nap.
Esetleg saját vállalkozás?
Szóval nem végzettség nélkül várom, hogy otthonról dolgozhassak, hanem ötleteket kérnék, hogy mit érdemes tanulnom, amivel lehet otthon végezhető munkám?
Amikor egyetemre jelentkeztem 4 éve, akkor ezen nem gondolkoztam, egy percet sem dolgoztam akkor még.
Azóta jöttem rá, hogy ez a 8-16-ig bejárós munka nem nekem való, hatékonyabb vagyok itthonról pizsamàban.
és mégis, milyen egyetemista vagy? minek készülsz? mit tanulsz? miért nem abban mélyedsz el? nem a pizsamában otthon lötyögés az élet lényege, hanem hogy megtaláld az utadat, ami érdekel, amiben magas szintre jutsz, amiben fejleszted magad- és mellesleg pénzt is keresel.
"Akinek nem érdeke, hogy remeket csináljon, rabszolga, akár magányosok, akár az állam piramisát építi."
-írja Németh László,
és tegyük hozzá, hogy boldogtalan, keserű rabszolga. Otthon, pizsamában is.
p.s. az előző hozzászólónak igen egzotikus nicknevet sikerült találni.
Milyen munka van, amit szecessziós épületben lehet végezni, mert az a kedvenc stílusom?
na kb. ennyi értelme van az ilyen kérdéseknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!