Hogyan kell céget alapítani?
Nem szeretnék üzeletet nyitni, meg semmi ilyesmi.
Egy szimpla webshopot akarok, ahová nem kell semmilyen képzettség(pl. Egyedi telefontok nyomtatás vagy stb.)
Ha én nyitni akarok egy ilyen online webshopot akkor feltétlen muszáj nekem könyvelő? Amig kicsiben vagyok addig nem tudom ezt én megcsinálni magamnak? Illetve hogy megy a cégalapítás? Pénzbe kerül? Vagy egyáltalán mit kell még ahhoz csinálnom hogy legálisan eltudjak valamit adni a webshopomban leadózva.
Bármilyen tanácsot meghallgatok. Jöhetnek azok a kommentek is hogy ássam el magam buta vagyok:D
Céget ne alapíts, elég az egyéni vállalkozás.
Cég:
Ha Bt-t csinálnál, ott a teljes vagyonoddal felelsz a tartozásokért viszont a vagyoni hozzájárulás lehet akár 5 ezer forint is. Kft-ben csak korlátozott a felelősség, viszont 3 millió a minimum törzstőke.
egyéni vállalkozás:
KATÁS egyéni vállalkozóként Havi 50/75 ezer az adó, ha ki tudod termelni és ezen felül nyereséget csinálni, akkor van értelme. Amíg ezt és a könyvelő árát nem tudod megfizetni, egyedül nem fog menni.
Beszélj egy hozzaertovel a helyes cegforma miatt.
Más. Egy vállalkozás havi 200e Ft minimum de szamoljal 300e ftot. Ez alapján ha havi 7-800e ftot nem tudsz kitermelni biztosra ne kezdj bele . Ez az első tanácsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!