Mennyi pénzt kérjek? Villanyszerelés.
Figyelt kérdés
Egy olyan munkám lenne, hogy villanyvezeték helyét kellene kivésni, csövek, dobozok elhelyezése falban.
Egy családi házról lenne szó: konyha, fürdő, wc, folyosó, 2 szoba.
Mi az az összeg, amit illik elkérni ilyenért?
Vagy például 1 doboz behelyezés, 1 méter cső elhelyezés mennyi?
Itthon már csináltam ilyet, szépen sikerült, nem kókány munka volt, de nem ismerem az árakat.
2019. febr. 10. 18:37
1/4 anonim válasza:
A villanyszerelést nem te csinálod, hanem szakember ugye? Te csak a kábelek helyét vésed ki a falból, ez segédmunkás meló.
Mennyiért dolgoznak most a segédmunkások? óránként 1000-2000 forint?? Én nem tudom, de biztos lesz aki tudni fogja.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen csak a kábelek helyét vésem, beteszem a dobozokat, meg eltüntetem a réseket.
2019. febr. 10. 19:19
3/4 anonim válasza:
Óránként 1000 Ft+anyagköltség, ha azt te viszed.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Esetleg teljesítményben mennyi lenne?
Nem szeretek órabérben dolgozni.
2019. febr. 10. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!