Egy ruhaboltba honnan szerzik be az árut?
Külföldről:
De ez nagyon nem így működik: ha valakinek van egy jó beszerzési forrása, akkor azt nem fogja Neked elárulni, hogy konkurenciát csináljon magának.
Másrészt ruhabolthoz ki kell váltani a vállalkozóit, ami min. havi 50 ezer ft adó, ha nincs kereskedő/boltvezető végzettséged, akkor fel kell venni egy alkalmazottat, akinek van, az mindjárt min. 250 ezer ft kiadással megdobja a dolgot (eddig havi 300-nál tartunk), az üzlet bérleti díja + rezsi a másik min. 100 ezer, szóval kb. havi 400 ezer ft-ot kellene kiárulnod és akkor még egy fillért nem kerestél.
Az sem mindegy, hogy hol, van-e rá FIZETŐKÉPES kereslet, stb.
A költekezéseket én is tudom!
Miért nem árulják el?
Én egy vidéki városban szeretnég vállalkozást.Akkor egy Pesti miért nem mondja el?
Nem jó a szemléleted: manapság minden megrendelhető az interneten, csak a Vaterán majd 140 ezer aukció.
A Te városodból is rendelnek az interneten, ugyanúgy: pl. ha valaki megvesz 5 ruhát, abszolút nem fogja zavarni az az 1.000 ft postaköltség, mert olyan olcsón vette a ruhát.
Míg Neked a boltban ki kell termelned az alkalmazott fizetését, a helyiség bérleti díját, rezsijét, stb - tehát Neked muszáj drágábban árulnod.
Íme: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!