Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen egy jó virágbolt?

Milyen egy jó virágbolt?

Figyelt kérdés

Üdv!

Virágbolt nyitás van tervben és szereték kicsit kiokosodni, már előre. Persze majd jönnek szépen a dolgok, de érdekelne a külső vélemény is.

Nem nyújtom hosszúra.. milyen egy jó virágbolt? :)

2019. jan. 3. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

1.: Nyitvatartás. Sokáig legyen nyitva és hétvégén is!

2.: A virág mellett legyen 1-2 fajta bonbon és bor, pezsgő, ha randira megyek ne kelljen megállnom máshol érte!

3.: Tartson akváriumba és terráriumba való növényeket is!

4.: Az eladó legyen virágkötő, hogy normális csokrot csináljon.

5.: Legyenek extrább dolgok, húsevők, bonsaiok,...

6.: Házhoz szállítás!!!

7.: Kártyás fizetés!

8.: Kiegészítők: föld, tápszer, ollók, drótok, kaspók,...

9.: Parkolás!!!

10.: Jó fosbúk és isnta oldal!

2019. jan. 3. 17:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Wow 1-es, jól összeszedted :)

Mondjuk én kezdetben biztos úgy csinálnám, hogy a panelok aljába nyitnék egy olyan fémbódéba, vasvödörben a vágottvirág, tessék vigyázni fel ne rúgja mert akkor ki kell fizetni ( :P ), pár muskátli, rózsa, szekfű, a szebbeket kipakolnám a "bolt" elé. Házhozszállítás? Há' telefon sincs meg kártyagép se... :D

Na, aztán ha megszedtem magam, akkor már elgondolkodnék olyanokon, amiket írtál.

2019. jan. 3. 20:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Az első egy korrekt válasz köszönöm! Szépen össze lett szedve. Van benne olyan, amire nem gondoltam.

A második válasz se rossz, de a hely megvan. Kicsit elbújtatva a panelektől. Egy igényes külvárosi részen. :)

De persze lehetne így is kezdeni..:D

2019. jan. 3. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!