Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kisvállalkozók, ti ezt hogy...

Kisvállalkozók, ti ezt hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
Kedves és barátságos vagyok a vásárlóimmal de ők folyton vissza akarnak élni vele. Olyan természetességgel akarnak félrerakatni dolgokat, hogy ilyen nincs. Ti ezt hogy kezelitek? Megbántani sem szeretnék senkit, mégiscsak belőlük élek. De nekem meg nem fordulna bemenni egy üzletbe és félretetetni napokra. Hihetetlen,hogy gondolja sok ember.
2019. jan. 2. 18:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem is gondoltam, hogy Te voltál :-) (2,9 vagyok)

Viszont az ötletekből én összekombináltam Neked valamit: D

Pl. lehetne úgy csinálni, hogy másnap estig teszed félre - ez a szabály, és ha valaki ennél tovább szeretné félretetetni, akkor tegyen le 10 % foglalót (ez jó ötlet !) pl. egy 2 ezer ft-os terméknél is csak 200 ft, annyit még talán fizetés előtt is meg lehet oldani. És ha nem jön érte, akkor elbukja.

Bár ez olyan szempontból kellemetlen lehet, hogy akkor legközelebb nem jön be, mert fél, hogy "retorzióban" lesz része, amiért nem vitte el vagy kellemetlen bemenni neki, esetleg kéri vissza a pénzt, stb.

2019. jan. 7. 15:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Oh, ennyi idő után ilyeneken ne akadj ki. Gyakorin ez gyakori :-). Én mondjuk épp emiatt nem is szoktam értékelgetni a válaszokat, így nyugodt vagyok, hogy nem rontom senki százalékát, ha meg jót ír, az úgyis látszik a válaszából, meg a sok ellenbizonyításból ( már ha van egyáltalán).
2019. jan. 7. 17:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2019. jan. 8. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!