Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kisvállalkozók, ti ezt hogy...

Kisvállalkozók, ti ezt hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
Kedves és barátságos vagyok a vásárlóimmal de ők folyton vissza akarnak élni vele. Olyan természetességgel akarnak félrerakatni dolgokat, hogy ilyen nincs. Ti ezt hogy kezelitek? Megbántani sem szeretnék senkit, mégiscsak belőlük élek. De nekem meg nem fordulna bemenni egy üzletbe és félretetetni napokra. Hihetetlen,hogy gondolja sok ember.
2019. jan. 2. 18:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Mármint a fejemben nem fordulna meg.
2019. jan. 2. 18:37
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Kell szabni egy határidőt: mondjuk 24 óra: addig félreteszed, ha kell neki, bejön érte, ha nem, nem.

Ki is írhatod a boltodban valahová, hogy max 24 órára teszed félre - ennyi. Olyan nincs, hogy 1 hét, 2 hét, aztán úgysem jön érte.

2019. jan. 2. 18:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi is úgy szoktuk. Legkésőbb holnap estig félrerakjuk, de 2000 forint alatt semmit.
2019. jan. 2. 19:25
 4/13 anonim ***** válasza:
61%

Attól függ milyen jellegű termék. Ami gyorsan forgó, dinamikus a beszerezés/ előállítása vagy nagy a készlet belőle azt gond nélkül félre tesszük.

Ami már nehézkesebb vafy alacsony a készlet belőle, azt nehezebben tesszük félre pláne ha dinamikusan fogy. Ami meg elfekvő készlet, van hogy azonnal elviheti és majd kifizeti a meghatározott ideig ( ehhez nyilván számla kell).

2019. jan. 2. 20:57
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
A legtöbb helyen 24 órára tesznek félre árut. Amúgy vigyázz mennyire vagy engedékeny, mert hamar a fejedre nőnek. Először tedd félre, majd legyen lazább a fizetési határidő, adj engedményt.. De a kenyér neked is ugyanannyiba kerül a boltban.
2019. jan. 2. 21:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez jó. Nekem is ezt kellett volna már az elején, hogy el, másnap zárásig mondjuk. És volt is ilyen az elején, csak sok olyan törzsvásárló lett, akivel sokszor elcseveregtem és utána valahogy olyan kellemetlen volt mondani, hogy másnapig, mikor már úgy kezdte, hogy ne haragudj 4 nap múlva pénteken kapok fizut, addig elraknád? De akkor minek jön be ha nincs pénze? Nem is értem.
2019. jan. 2. 21:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű, 10%-t letesz, és lerakod neki 4 napra. Erről írtok papírt. Mond, hogy az adóhivatal ragaszkodik hozzá. Aztán ha nem jön bukja a foglalót.
2019. jan. 7. 07:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Hozd meg a 24 órás szabályt, ki is rakhatod. Aki amolyan törzsvásárló arra is vonatkozóan, viszont aki olyan, annak inkább kedvezményt adj 5-10%ot. Ha pedig speckósabb cucc kell valakinek akkor előleg fizetés után megrendeled a terméket, és akkor nincs az, hogy a nyakadon marad és nem tudod eladni. Ha kérdezik miért van 24 órás szabály, mondd hogy többen hitegettek, te pedig megelégelted.
2019. jan. 7. 10:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Vicces: én írtam először a pl. 24 órát, utánam többen is és én lettem a legjobban lehúzva - a többiek meg felértékelve. Egyszer majd csak megszokom, hogy "az igazság odaát van", nem itt a Gyakorin :D
2019. jan. 7. 10:44
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 Senkire se szoktam piros kezet adni, de sajnos GYK-n ez szokás. Ne is törődj vele! :) Köszönöm a válaszokat!
2019. jan. 7. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!