Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ajánlanál könyvet - Pénz,...

Ajánlanál könyvet - Pénz, gazdaság, üzleti élet-témakörben, ami neked segített?

Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 12:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy biztos, nekem az Agykontroll vagy más szóval Teremtő Képzelet kategóriájú néhány könyv segített. Vagyis nem a hiányt és szegénységet képzeltem el, hanem sok-sok pénzt a birtokomban. És azt vonzottam be. Ha kifizetetlen számlákat képzeltem volna el, vagy attól féltem volna, akkor meg azt vonzottam volna be. Ahogy a jeles tanuló sem az elégtelentől retteg. Meg a mesterlövész sem a verebeket nézi hanem a célpontnak is a kabátgomb méretű pontját.

Innen le is töltheted amiket nagyra becsülök:

Agykontroll Silva módszerével - José Silva és Philip Miele 1991

[link]

A titok - Rhonda Byrne 2007

[link]

De Robert T. Kiyosaki is jó hatással volt rám, akinek mondandója egyetlen mondatban: Mindig olyanra "költs" ami pénzt hoz, esetleg azt takarít meg. Ettől az egyszerű mondattól sikeres és boldog vállalkozó lettem. El lehet olvasni több kötetben is, de az említett egy mondat bőven elég. Ahogy a fenti link közül is bőven elég az első könyv néhány oldalát elolvasni, aki életében spontán alkalmazta már a gondolat erejét, annak további katalizátorként fog hatni.

2019. jan. 2. 12:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2019. jan. 2. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!