Online turi nyitás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Regota kering bennem a gondolat,hogy szeretnék egy online mukodo turit nyitni,nem webshop hanem inkabb facebook csoport formajaban. Ez az amit szivesen csinalnek is,es nem mellesleg ha mukodne a dolog elsodlegesen a csaladommal toltott idot novelhetnem amit az eredeti munkam kevesbe tenne lehetove.(gyari melo,ketmuszakos munkarend,a ferjemmel valtasban kene jarnunk) A kerdesem inkabb arra iranyulna,hogy mennyire van erre kereslet manapsag? Megerne-e belevagni? Szivesen vasarolnanak-e az emberek hasznalt ugyan,de jo minusegu szep holmikat.
2018. dec. 29. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az online árusítással 1000 gondod lehet. Visszaküldött ruhadarabok, rossz minőségi miatti garanciális problémák. Ezeket nem lehet egy szándéknyilatkozattal lenullázni, az internetes vásárlásoknál alapjoga a vevőnek.

Szóval rengeteg visszatérő árura számíthatsz szerintem ami megkérdőjelezi azt, hogy megéri-e a dolog.

2018. dec. 29. 18:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Persze,nyilvan ezt mind-mind figyelembe veve:) Pro-kontra atfuttattam magamban,untana olvastam,kerdeztem.

A kerdesem meg mindig,hogy mekkora a kereslet erre. Van aki ezt preferalja,vagy inkabb megveszi ujonnan stb.

2018. dec. 29. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Használt cuccokat adnak vesznek egymástól az emberek, közvetítő nélkül. Neked egy nagy adag terméket kellene beszerezned, baromi jó áron. Egyesével kellene beáraznod, fotóznod, kitölteni az adatokat. Válaszolni minden kérdésre. Postázni, visszavenni. Adózni. Biztos van termék ami megéri, pl kézzel készített obag kiegészítőkkel foglalkoznak, de ezeknek tízezres nagyságrend darabja.
2018. dec. 29. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg olyan oldal van, ahol az anyukák eladhatják a gyerekek kinőtt cuccait, vagy a sajátjukat, amire már nincs szükségük. Neked viszont meg kéne venned ezeket, illetve keresni akarsz rajta, adóznod kell utána, tehát 15-20 %-al drágábban kéne árulnod, így pedig nem hiszem, hogy megvennék. Illetve sokan szeretik felpróbálni a ruhákat, mielőtt megveszik.
2018. dec. 29. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
A turiban épp a lényeget vennéd el, hogy nem turkálhatnának, nem tapogathatnák, és nem próbálhatnák fel a ruhákat. Szerintem nem jó ötlet. Meg a fentebb írt problémák is még hozzájönnek, visszaküldés, nem jó a méret, mégse tetszik stb.
2018. dec. 29. 23:09
 6/8 érdekel0 ***** válasza:

Van rà kereslet,nem is kicsi,èppen ezért csinàljàk több ezren.

Extra màrkás,újszerű,egyedi darabokkal lehet maximum kitűnni.

De az emberek 90%a lazàn feketèn csinàlja.

Ezzel nehéz felvenni a harcot!

2018. dec. 30. 16:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Az más, főleg gardrobcsere "címen" adják el a megunt márkás, drága saját ruháikat, köztük néhány híresség, celeb, vlogger, youtuber is. Persze lehet így is próbálkozni, de könnyen le lehet bukni nagyobb tételnél. Legálisan meg már nem olyan nagy biznisz. ( Hacsak nem te vagy Lakatos Márk, vagy Náray Tamás)
2018. dec. 30. 17:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Zold kezecske mindenkinek,koszi 😊

Nyilvan legalis lenne,uzletnyitason is gondolkodom, csak elobb 'kicsiben' neznem meg mi az ami piackepes lehetne:)

2018. dec. 30. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!