Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Jó üzlet indítása egy jó...

Ib21 kérdése:

Jó üzlet indítása egy jó helyen, de mi legyen az áru/szolgáltatás?

Figyelt kérdés
Van egy 70m2 -es irodam (2.emelet) egy 30 ezres városban ahol az emberek elég jó szituáltak, rengeteg a fiatal házas és gyermekes család is (átlag bér ugy kb +1500 euro/fo). Mit lehetne egy ilyen városban árulni vagy milyen szolgáltatást nyújtani (a jó ötletet köszönöm,ha pedig sikeres lesz meghálálom!)

2018. dec. 23. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Voltam Belgiumban ekkora használt műszaki cikk boltban, tele volt vevőkkel, legalább öt(!) profi eladó foglalkozott velük, kb negyedóra volt a sor, ha vettél valamit, és nagyon pengén, teljesen szem előtt, rendszerint cserével kezelték a reklmációkat, garanciaérvényesítéseket. Nem mellesleg franciák voltak és mind folyékonyan tolta az érthető angolt. Persze ez egy bejáratott lánc volt. Sehol nem láttam versenytársat.
2018. dec. 25. 08:05
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen hallottam ilyesmirol, az USA-ban eleg sok van mar ilyen,de ezek az emberek inkabb igenyesebb fajta ugy érzem, még Münchenben sem láttam ennyi mercit, bmw-t meg más drága kocsit mint a pozsony-megyeben.
2018. dec. 25. 11:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Párórás kölyökmegőrzést is lehetne üzemeltetni játszóház formájában. Kicsit macera, mert etetni, altatni kell, egyéni igényeket, allergiát, mindent precízen kezelni, de nagyon hálás réspiac, csomóan szívnak ezzel, hogy egy randit lemond, ha nincs baby sitter meg hogy hordják a gyerekeket melóba magukkal, ha nem jön össze a dolog. Így meg egy telefon, és azonnal tudja, hogy van-e hely és foglal X órát.

Mondjuk lehet jobban megérné egy kis pub, ha van rá lehetőség.

2018. dec. 26. 13:59
 14/17 anonim ***** válasza:

"Hát azért elég furcsa ötletek jönnek - nem tudom, biztos, hogy elég figyelmesen olvasnak a válaszolók????

A kérdező ezt írta: "Van egy 70m2 -es irodam (2.emelet)"

Műszaki bolt a 2.-ik emeleten??? Pub a 2.-ik emeleten??? 5-ös válaszomban már megírtam: boltot 2.-ik emeleten nem lehet üzemeltetni, mert nincs ember, aki felmenne - hacsak nem valami rendkívül ritka bolt, amire nagy az igény (esetleg 1 euróért aranytömböt áruló :D )

Hiszen a mai világban mindent készen várnak el az emberek: ismerek olyan boltost (nem is egyet), aki azért tartja nyitva még összel is a bolt ajtaját, hogy bejöjjenek az emberek, mert ha be van csukva, akkor kevesebb vevő jön be.

Szolgáltatás - pl. a gyerekmegőrzés (de ahhoz meg képzettség kell) - jó ötlet, de szerintem a legegyszerűbb lenne, ha kiadnád - és akkor nincs vele gond, csak kevés :-)

2018. dec. 26. 14:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Az, hogy mekkora hátrány (vagy előny) a második emelet, sokmindentől függ. Például ha a kocsma már nevében is rejtekhely, jó a tömegközlekedés éjjel is, és esetleg táncos lányokkal és lengén öltözött (feketeöves kungfu mester) felszolgálólányokkal is borzolja a kedélyeket, akkor lehet, hogy kb. ideális az elütő környezet. Az a baj, hogy még azt se tudjuk, mennyire szürke a környék, mekkora zajkeltés megengedett, mennyire látogatott legalább a földszinti utcafront, meg úgy kb semmit.
2018. dec. 26. 14:20
 16/17 A kérdező kommentje:

Kocsma az nem jó (a pinceben van egy cseh kocsma, a foldszinten kávezo, az emeleten ügyvédi irodák stb, a masodikon én).

A gyermekmegörzés az nem lenne rossz ha sikerülne minden gátlásomat legyözni arról hogy tényleg reális lehetne:

-gyerekböl van rengeteg, söt olyan gy. van sok akinek 300-500km laknak a nagyszülei

-gondoltam arra is hogy online kameraval szerelnem fel a helyseget és igy a szülö maga ellenörizheti hogy minden renben nem kell aggódni, de ezt még átkell gondolni hogy egyáltalán lehet e ilyesmit alkalmazni

-rossz hir hogy ehhez alkalmazni kellene valakit (mondjuk a felesegem tanitono de neki is megvan a saját munkahelye)

Én még nem láttam ilyen "megörzöt" csak nagy áruházaknál, mennyiben lenne ez más? Gondolom kell hozza TV, játszosarok, stb

2018. dec. 26. 17:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerencsejáték mennyire korlátozott arrafelé?
2018. dec. 27. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!