Van ötletetek ruhamárka névnek ami jól hangzana?
Figyelt kérdés
Ha igen, osszátok meg velem légyszíves! Én eddig olyan neveken gondolkodtam, melyek vagy angolul vannak vagy olaszul. Illetve olyan is jutott eszembe, ami semmit nem jelent, de kimondva olaszos és egész jól hangzik. Várom az ötleteket! Ui: ha lehet Ti is angol vagy olasz neveket írjatok!2018. nov. 17. 19:52
2/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem van pár ötletem:
Krécsunó
Alászolgája nénike
Mángorlóruci
Cseszkóban?
Halálfélelem
Ikszlábúoké
Cikcakkban fosok
Csibész van a garzonomban
Helikopáter
Zsalugáter
Páternoszter
Ibafán laktam
Imbuszkulcsot ide!
Egyedem begyedem José...
Klacska? Zsukov!
Imbolyogni jó <3
Tatami
Epehólyag
Ocsoszá
Csocsoszán
Jajdehoppá
Kardántengely
Éc
Késelő a szomszédban
Bajánsenye
Pistyur Sándorné
Szelek gyötörnek
Kénes húgy van a lejáró szélén
Nem kell
Okecsuku
Néma
7/9 A kérdező kommentje:
Egy kedves mosolyt :)
2018. nov. 18. 11:39
8/9 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy branding cégek se ingyen dolgoznak?
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nem ingyen dolgoznak. De én nem is branding cégekhez fordultam ötletért, hanem ide. Amennyiben valamai szolgáltatást várnál érte cserébe, abban az esetben saját ötleteimmel tudlak bármilyen témában segíteni, mással nem.
2018. nov. 18. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!