Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyibe kerul egy vallalkozas...

Mennyibe kerul egy vallalkozas beinditasa?

Figyelt kérdés
Egy kis kavezorol lenne szo. Azokra a koltsegekre gondolok termeszetesen, amik a berles, felszereles es egyeb termekek melle pluszba jonnek! De ha van valakinek szemelyes tapasztalata kavezoval kapvsolatban azt is szivesen fogadom! (Budapestrol beszelunk ha ez szamit)

2018. nov. 6. 07:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Most latom! Sajnos nem tudom moert ebbe a kategoriaba osztotta, nem kerdezte hogy melyikbe szeretnem! Elnezest erte!!!
2018. nov. 6. 07:41
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

10-12 millióból talán már ki lehet hozni egy kisebbet, de a pénz a legkevesebb.

A gond, hogyha ilyen kérdést felteszel, hogy jó eséllyel nem lesz nyereséges, mert fogalmad sincs sem az igények felméréséből sem az üzemeltetésről (ha lenne, nem kérdeznéd meg hanem összeszámolnád, hogy mi mennyibe kerül).

Ez nem épp a legnyereségesebb terület, sok öreg róka bukik bele sok évi üzemeltetés után, nem épp kezdő vállalkozónak való üzletág.

2018. nov. 6. 08:38
 3/5 A kérdező kommentje:

1. 18eves vagyok. Egyelore tanulok es ez egy alom lenne csak szamomra :)

2. Igen tudom hogy nehezkes de vannak terveim.

2018. nov. 6. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:
80%

Az más. Akkor az első lépés, hogy menj el egy kávézóba dolgozni (mindegy mit: takaríthatsz, felszolgálhatsz stb). A lényeg, hogy legyen rálátásod az üzletmenetre.

3-6 hónap után már látod, hogy miből mennyi fogy, min mekkora árrés van, mit honnan lehet beszerezni, milyen ügyfelek költenek többet, kik azok akik 1 kávéval 3 óráig laptopoznak, stb.

Utána már jobban tudsz számolni.

2018. nov. 6. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
4-es okfejtése kiváló. Ennél jobb tanácsot nem kaphatsz.
2018. nov. 8. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!