Mi kell egy webshop indításához?
"Mi kell egy webshop indításához?"
Lustaság legyőzése, Gyakori kérdések hanyagolása és keresés, tájékozódás az interneten.
Pl. keresőbe való beírása a "webshop indítása" szavaknak :-)
Csak azért válaszoltam így, mert ha egy vállalkozást akarsz indítani, akkor ne várd, hogy állandóan kiszolgáljanak. LEGYÉL ÉLETKÉPES!! - ez az első lépése a vállalkozásnak.
És nem, nem vagyok gonosz, szívesen segítek, de ez egy olyan kérdés, amit kis erőfeszítéssel magad is megtalálsz akár a neten,, akár itt a gyakorin.
Valamilyen vállalkozási forma kell, legalább egyéni vállalkozás.
Kell írnod vagy iratnod adatvédelmi nyilatkozatot, általános szerződési feltételeket. Fent kell tartani ügyfélszolgálatot (legalább email, telefonszám).
Kell egy tárhely a webshophoz. A webshopot szerintem WordPress+WooCommerce alapon építsd fel. De használhatod a Shopify vagy Shoprentert is. Fontosak a jó képek, egyedi leírások.
Ki kell találni, hogyan lesz a kiszállítás, ki fogja és mennyiét kiszállítani.
Aztán már "csak" hirdetned kell magad, pl. Árgép.hu, Arukereso.hu, keresőoptimalizálás, Google Adwords, partnerprogram indítása, FAcebook stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!