Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi kell egy webshop indításához?

Mi kell egy webshop indításához?

Figyelt kérdés
Jelenleg se vállalkozói, se semmi. Teljesen az alapoktól, az árún kívül.
2018. okt. 25. 11:09
 1/2 anonim ***** válasza:
86%

"Mi kell egy webshop indításához?"

Lustaság legyőzése, Gyakori kérdések hanyagolása és keresés, tájékozódás az interneten.

Pl. keresőbe való beírása a "webshop indítása" szavaknak :-)

[link]

Csak azért válaszoltam így, mert ha egy vállalkozást akarsz indítani, akkor ne várd, hogy állandóan kiszolgáljanak. LEGYÉL ÉLETKÉPES!! - ez az első lépése a vállalkozásnak.

És nem, nem vagyok gonosz, szívesen segítek, de ez egy olyan kérdés, amit kis erőfeszítéssel magad is megtalálsz akár a neten,, akár itt a gyakorin.

2018. okt. 25. 11:22
 2/2 Bence87 ***** válasza:
77%

Valamilyen vállalkozási forma kell, legalább egyéni vállalkozás.

Kell írnod vagy iratnod adatvédelmi nyilatkozatot, általános szerződési feltételeket. Fent kell tartani ügyfélszolgálatot (legalább email, telefonszám).

Kell egy tárhely a webshophoz. A webshopot szerintem WordPress+WooCommerce alapon építsd fel. De használhatod a Shopify vagy Shoprentert is. Fontosak a jó képek, egyedi leírások.

Ki kell találni, hogyan lesz a kiszállítás, ki fogja és mennyiét kiszállítani.

Aztán már "csak" hirdetned kell magad, pl. Árgép.hu, Arukereso.hu, keresőoptimalizálás, Google Adwords, partnerprogram indítása, FAcebook stb.

2018. okt. 26. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!