Egyes vendéglátóipari egységek milyen árréssel/haszonkulccsal tudnak üzemelni?
Gondolom függ várostól és egyéb tényezőktől is, de arra lennék kíváncsi hogy egy adott városban (Budapest/Siófok/Sümeg, bármi), adott vendéglátóipari egység (esti szórakozóhely, étterem, kifőzde, gyorsétterem, stb), adott árakon (2000 Ft főétel, 990 Ft menü, stb) a felszolgált tételek bevételéből hány %-ot képes profitként realizálni (alapanyag és munkaköltség után).
Köszönöm előre is a segítségetek ha tudtok ehhez kapcsolódóan valami információt!
Meg a rezsitől, a személyzet nagyságától, és attól mekkora tételben vesz árut.
Ha egy leves 200 Ft, és adom 500 ft, akkor abból lejön az áfa, 200 ft előálítási költség, majd a kettő különbözetét, osztod kettővel az hasznod.
Erről oldalakat lehet írni, gépamortizáció, tisztíszetek stb, is bele kell számolni. Fűtést. Szóval kb van 20 ismeretlen. Így nehéz mondani bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!