Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kisboltok hogy lesznek nyitva?

Kisboltok hogy lesznek nyitva?

Figyelt kérdés

13-án munkanap, a 22-őt dolgozzák le munkahelyeken.Kisboltok ma szombat szerint nyitnak ki.

22-én a kisebb boltok nyitva lesznek? Szombat szerint vagy hétköznapi nyitvatartással?

2018. okt. 13. 09:18
 1/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ezt minden egyes kisbolt (és amúgy minden üzlet) egyénileg dönti el. Azaz: úgy lesznek nyitva, ahogy nekik jólesik.
2018. okt. 13. 10:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél!
2018. okt. 15. 17:07
 3/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
Bocs, nem én tehetek arról, hogy ez így működik. Olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy a sarki boltban kapható-e piros filctoll. Nincs kötelező munkarend az ilyen ledolgozós napokra, tehát a boltnak saját joga eldönteni, hogy kinyit-e, és ha igen, akkor milyen nyitvatartással tesi azt. Viszont a normálisabb helyeken jó előre kiteszik, hogy a vásárlók tudják.
2018. okt. 15. 18:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Bocs, de nem azt kérdeztem, én hogy nyissak ki, hanem általánosságban, mi ilyenkor a rend?Ugyanis nemrég óta van boltom, és igazodnék a többi bolthoz.

Már volt egy hasonlóan kérdéses munkaszüneti nap, amikor úgy döntöttem, kinyitok. Na és a környék összes boltja zárva volt. A kutya nem jött hozzám be, ülhettem ott egész nap feleslegesen, de ha már kiírtam hogy nyitva leszek, ott kellett lennem.Azért nem mindegy, mert ha előre tudom, a családommal töltöm az időmet inkább.

Most elkezdtem kérdezgetni, sőt engem is kérdeznek, a többi boltot, hogy kinyitnak-e, de senki nem tudja még mit csinál 22-én.

2018. okt. 16. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!