Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Érdemes nulláról indulva...

Érdemes nulláról indulva boltot nyitni bérelt helységgel budapesten?

Figyelt kérdés

Ha igen,mit érdemes inkább? Hogyan lehet gyorsan vevőkört szerezni?

Én egy ruha vagy cipőboltra esetleg szoláriumra gondoltam.

Bérelnék egy helységet,ami az utcára nyílik, csak ezek ált. mellékutcákban vannak, ahol azért annyira nem nagy a forgalom, mint egy főúton, tehát gondolom a csak beugró emberekből nem tudnák megélni.

Nem tudom a többiek hogyan csinálják.

2018. okt. 11. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak eladásból nem lehet megélni, mert nem tudsz versenyezni a multik áraival. Kell mellé valami szolgáltatást is nyújtanod, ezért a három közül szerintem a szolárium a legjobb ötlet. Mellé drogériai cuccokat árulhatnál és akkor a kettő összeillene.

A ruha és cipőbolttal az a baj, hogy egy ruhából/cipőből vagy 10 különböző méretűt és még azokból is több-féle színvariációt kellene tartanod, hogy értelme legyen. Nézz csak szét nagy áruházakban és azt fogod látni, hogy 2-3 polc gyakorlatilag ugyanazzal a cipővel van telerakva. Ez kis helyiségben nem tud működni, max. egy turkálót tudnék elképzelni, ahol nincs választék színben és méretben.

2018. okt. 12. 02:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Ruha: ez ma már nem megy, a H&M, a C&A és az egyéb nyomott árú divatláncokkal nem fogsz tudni sem árban, sem minőségben versenyezni. Mellékutcákba az emberek már nem nagyon járkálnak vásárolni, mikor ott a pláza, fűtenek, van wc, kényelmes, sok bolt van egy helyen. Ez csak akkor megy, ha nagyon olcsó vagy, vagy valami nagyon különlegeset árulsz. Cipő ugyanez.

Szoli: alaphangon jópár millió, hogy valahogy az üzlet kinézzen + a gép.

Ruhával vidéken van értelme foglalkozni, ahonnan messze esnek a bevásárlóközpontok.

2018. okt. 16. 00:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem , semmiképp . Tartaléknak pár milka és ennyi kell befektetésnek meg forgónak is még . A kapcsolatokról nem is beszélve mit kitől hogyan stb mert enélkül bukott ügy . A lángos sütés sem buli semmi amit most nulláról indítasz . Ha tudsz főzni sütni a Marketplacen el lehet adni , de ez is időigényes és nyugodt arcnak való , sietős nyugtalannak nem .
2018. nov. 18. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!