Webshopot szeretnék indítani, és EV helyett cégként üzemelnék. Van bármilyen támogatás, pályázat amit megpályázhatnék?
Figyelt kérdés
Már üzemelek kicsiben katásként, de úgy gondolom hogy kinőttem, szeretnék továbblépni, illetve szeretnék 1-2 gépet is venni 5-600 ezer forint értékben. Pl ha kft lenne, akkor is az alaptőke elég problémás lenne. Tudtok valamit, amivel élhetnék, és támogatást szerezhetnék?#cég #Európai Unió #pályázat #pénz #támogatás #tőke #webshop #korlátolt felelősségű társaság #alaptőke
2018. okt. 2. 09:23
11/12 A kérdező kommentje:
Nem olyan gép kéne, hanem amivel a jeleleg is terjesztett terméket meg tudom csinálni. Most úgy gyártatom, de szeretném a későbbiekben egy részét én csinálni, és ehhez kellene 5-600 ezres gép, meg 2-300-esek is.
2018. okt. 2. 13:46
12/12 A kérdező kommentje:
Ha nem katás EV vagyok, akkor milyen feltételek vonatkoznak rám, illetve milyen adókat kellene fizetnem? Van felső határa a bevételnek?
2018. okt. 2. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!