Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozás lenne...

Milyen vállalkozás lenne szerencsés?

Figyelt kérdés
2018. szept. 11. 21:30
 1/9 A kérdező kommentje:
Kisebb városban
2018. szept. 11. 21:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi mondjuk meg neked? Ha nincs otleted, inkabb engedd el a temat.
2018. szept. 11. 23:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Túl sok részletet adtál meg, így túl könnyű kitalálnunk.

Legalább magyarországon van az a kisváros?

2018. szept. 12. 00:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Tegnap voltam megbeszélésen és ott tanácsolták azt,hogy egymásik vállalkozásba kellene belefognom,hogy majd az álmaim vállalkozását elindítsam
2018. szept. 12. 10:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen magyarországon
2018. szept. 12. 10:06
 6/9 anonim válasza:
Az a vállalkozás lenne szerencsés, amit szeretetből fogsz végezni, nem fogod megúnni, és nem mondasz le róla abban a pillanatban, amikor egy nehézségbe ütközöl.
2018. szept. 12. 10:11
 7/9 anonim ***** válasza:

"Tegnap voltam megbeszélésen és ott tanácsolták azt,hogy egymásik vállalkozásba kellene belefognom"

Aztán milyen megbeszélésen voltál? Csak nem valami MLM?

És akkor azt nem tanácsolták meg, hogy mit vállalkozz?

És igen, "túl sok" részletet adtál meg: pl. írhatom én Neked, hogy informatikai vállalkozásba, ha mondjuk Te abszolút nem értesz hozzá, de az állatokat szereted.

Szóval nem ártana tudni, mihez értesz, van-e már egyáltalán munkatapasztalatod vagy most estél ki az iskolából, stb.

Álmaid vállalkozásáról meg annyit: sok ember álmodik ilyen-olyan vállalkozásról, csak

1.- semmilyen válllakozási ismerete nincs hozzá, ezért pikk-pakk becsődöl

2.- kihagyják a számításból, hogy lehet, hogy nincs is kereslet az Ő álmára

2018. szept. 12. 10:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Én itt arra lennék kíváncsi, hogy kisebb városokban mik azok a vállalkozások amire szükség van és beindítható! Nem azt kértem hogy ti mondjátok meg, mit csináljak csak ötleteket szerettem volna.

Milyen megbeszélésen voltam? Egy könyvelő és egy támogatóval volt hivatalos megbeszélés.

2018. szept. 12. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:

" hogy kisebb városokban mik azok a vállalkozások amire szükség van és beindítható!"

Jajj, istenem, értsd már meg, hogy ez nem így működik, hogy látatlanban mondjunk ezt-azt!!

Tessék, indíts játékboltos vállalkozást. Ja, hogy már van egy 20 ezres városban 3-4 is? Nem baj, te elindítod, aztán majd lesz valami? Van-e elegendő kezdőtőkéd? Honnan szerzed be az árut? Van-e boltvezető képzettséged? Ha nincs, van-e elég pénzed ahhoz, hogy alkalmazottat tarts, akinek van?

Vagy nyiss fodrászatot... Bármit írhatok - mind hülyeség lesz - jó eséllyel - így látatlanban.

Ismered a vállalkozás indítására vonatkozó szabályokat? mihez milyen végzettség, képesítés, engedély kell? Van-e fizetőképes kereslet a vállakozásodra? Boltban irodában, műhelyben vagy interneten csinálnád? Na??? Mik a válaszok?

2018. szept. 12. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!