Indíthatok vállalkozást?
Figyelt kérdés
Egy kis megerősítésre lenne szükségem. Azzal kezdeném, hogy nem vagyok fodrász, viszont olyan vállalkozást szeretnék indítani, ahol kizárólag hajfonással foglalkozok, viszont, mint az előbb említettem nem vagyok fodrász, így ebben a kategóriában nem is vállalkozhatok. Utána néztem, milyen lehetőseim vannak, ha vannak! Találtam egy kategóriát, a m. n. s egyéb személyi szolgáltatást, ahova pl. beletartozik a tetováló. A tetoválóknak nincs semmilyen hivatalos "iskolájuk" mégis vállalkozhatnak, elég csupán annyi, persze a tehetség mellett, ami szerintem tanulható, hogy egy tapasztalt tetováló felkarolja őket és megtanítja amit meglehet. Ezért reménykedem, hogy van lehetőségem arra, hogy én is indítsak egy vállalkozást, mint hajfonó?! :D Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a segítséget.2018. szept. 11. 20:05
1/4 A kérdező kommentje:
** Ami szerintem NEM tanulható.
2018. szept. 11. 20:07
2/4 anonim válasza:
tetováláshoz pont kell egy nagy rakás engedély, mondjuk végzettség tényleg nem
hajfonásból nem lehet megélni, anyagi csőd lesz egy ilyen szalon
könyvelőt felkeresel, megmondja, kell-e fodrász végzettség, de szerintem kell
3/4 anonim válasza:
Én meg hajfésülésre építem a vállalkozásom. Hosszúcombú rövidhajú szőkéknek 10% kedvezmény.
4/4 anonim válasza:
Úgy látom nincs a listán a hajfonás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!