Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen TÁOR kód kell nekem?

Milyen TÁOR kód kell nekem?

Figyelt kérdés

Gyermekeknek szeretnék szeretnék tartani csoportos mondókás foglalkozásokat angol nyelven és egy olyan helyet létesítenék, ahová 60 percre anyuka behozhatná a picit, én angolul játszom vele, ő pedig el tudja intézni az elintéznivaló ügyeit.

Tanári diplomám plusz egyéb felsőfokúm más nyelvből.

Az egyéb oktatási tevékenység kódját néztem, amihez nem kell diploma. Azon belül is talán a 855901.

A leírás szerint elsősorban felnőtt és egyéb oktatás.

Ez elég ködös megfogalmazás.

Beleférnek a gyerekek?

Nyelvoktatáshoz már kérik a diplomát.

A tanárim miatt ez a tevékenységem már fel van véve.

Bombázzatok meg minden felveendő tevékenységgel.

2018. aug. 18. 13:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Tanári elvileg csak a hivatalos nyelvtanító intézményeknek kell. Ez magánoktatásnak minősül és nem engedélyköteles. Könyvelőn nem szabad spórolni, 10.000-20.000 Ft-ért megspórolod az ideget (amíg őrlödsz a sok kérdőjelen) és biztos alapokat szerezhetsz.
2018. aug. 18. 23:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!