Milyen vállalkozást volna érdemes létrehozni?
Figyelt kérdés
Komoly ötleteket várok
Lehetőleg amihez kevés pénz kell!
2010. jún. 18. 22:51
1/14 anonim válasza:
Nem vagy vállalkozó típus. Menj el melózni valahova.
3/14 anonim válasza:
mondjuk valami beszállító cég szerintem nem rosz
első:honnét veszed,hogy nem az??
4/14 anonim válasza:
12 éve vagyok vállalkozó és még egyszer se kérdeztem ilyen hülyeséget. A vállalkozásban az a lényeg, hogy te szagolod ki először az üzletet és, ha már lankad váltasz, vagy bővítesz.
6/14 anonim válasza:
Ahogy elnézem a GYK-t és az itt feltett kérdéseket, egy kevés pénzzel rendelkező egyéneknek befektetési tanácsokat adó vállalkozás jól menne. Sok sikert hozzá!
7/14 anonim válasza:
Szex és halál! Ebben a kettőben mindig is volt és lesz is pénz!
9/14 anonim válasza:
hát ha vkinek van vmi tuti ötlete, azt ált saját maga valósítja meg..
10/14 anonim válasza:
menyi az a kevés pénz?100ezer?mert akkor költsd magadra.
vállalkozásnál mindig van kiadás,befektetés.
Bár én annak idején olyan vállalkozást tudtam csinálni,hogy egy fillért se kellett beleölnöm és megvolt a havi 4 kiló.ja és igen ha már nem megy időben kell váltani.mostanság az olcsó cuccok mennek.lásd turkálók,tesco:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!