Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért minden főnök goromba,...

Miért minden főnök goromba, érzéketlen állat?

Figyelt kérdés

Ez egy fajta alaptulajdonság ami elősegíti, hogy ezen a területen érvényesüljenek, vagy a felelôsség teszi őket ilyenné?

Mindenesetre hulladék egy sunyi paraszt emberek.

2018. jún. 27. 12:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Igen, én főnök vagyok és reggel mikor felkelek eltervezem hogy kivel mennyire leszek goromba és érzéketlen állat. Mikor az irodámban ülők akkor sosem dolgozok (mert ugye helyettem dolgoznak ugye) és azt tervezgetem hogy melyik alkalmazottal fogok kicseszni. Brutális ördögi terveket szőttem már. HaHa
2018. jún. 27. 12:50
 2/13 anonim ***** válasza:
70%

Alkalmazottakat sem kell félteni, lopnak amit csak lehet, nem dolgoznak amikor csak lehet, persze a fizetésük sosem elég. Mindig panaszkodnak.

Ők kárognak a leghangosabban ha sérülnek a jogaik, de amikor ők szabálytalankodnak akkor az véletlenül volt. Általában egymást is fúrják.

2018. jún. 27. 12:52
 3/13 A kérdező kommentje:

1

Hú micsoda őszinteség. Ez meglepő.

Szerinted mit lehetne a magadfajták védelmébe felhozni, hogy ne írtsanak ki benneteket mint a parazitákat?

2018. jún. 27. 13:03
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
főnök -beosztott viszony nem baráti kell hogy legyen. ha barátkozást viszel a munkaviszonyba, azzal rontod el.
2018. jún. 27. 13:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Kórházban voltam 10 napot, ebből 8-or meglátogatott és minden nap felhívott a főnököm, pofátlanul hozott egy csomó ajándékot is!

Mit képzel magáról, főnöknek meri nevezni magát???

2018. jún. 27. 13:44
 6/13 A kérdező kommentje:

4

Miért a főnök-alkalmazott viszonynak az egymás utálatán kell alapulnia. Te mondtál egy végletet, én mondtam neked egy másikat tessék. Magyarázd meg.

2018. jún. 27. 13:48
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

Hülye vagy, ezen nincs mit magyarázni!

A főnököm amúgy a nővérem :)

2018. jún. 27. 14:02
 8/13 A kérdező kommentje:

Lool azért vagyok hülye mert a nővéred meglátogatott és ez alapján elmodható az, hogy minden főnök gondoskodó.

Hol marad a logika?

2018. jún. 27. 14:16
 9/13 anonim ***** válasza:
57%
kérdező, leszel a főnököm ?
2018. jún. 27. 16:25
 10/13 Bence87 ***** válasza:
86%

Nem igaz amit írsz, mert én ismerek olyan főnököt, aki nem ilyet. Azt állítottad, minden főnök ilyen, de mivel van legalább 1, aki nem ilyen, így a teljes állításod hamis.

Akkor lenne alapja az állításodnak, ha a világ főnökeinek legnagyobb részét ismernéd, és mind ilyen lenne. Ehhez képest gondolom ismersz 1-2 vagy max. néhány főnököt, és ebből általánosítasz a többiekre.

Egyébként meg munkaerőhiány van, szóval ha ilyen a főnök, keresni kell másik jobb munkahelyet. Ha nem találsz másik jobb helyet, akkor viszont magadban keresd a hibát, esetleg képezd magad, és akkor válogathatsz majd több hely között. Tehát a konklúzió, hogy magadban keresd a hibát, mert ha nem tűröd el a főnököd, akkor váltanod kéne, ezt viszont helyetted senki más nem tudja megtenni.

2018. jún. 27. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!