Miért minden főnök goromba, érzéketlen állat?
Ez egy fajta alaptulajdonság ami elősegíti, hogy ezen a területen érvényesüljenek, vagy a felelôsség teszi őket ilyenné?
Mindenesetre hulladék egy sunyi paraszt emberek.
Alkalmazottakat sem kell félteni, lopnak amit csak lehet, nem dolgoznak amikor csak lehet, persze a fizetésük sosem elég. Mindig panaszkodnak.
Ők kárognak a leghangosabban ha sérülnek a jogaik, de amikor ők szabálytalankodnak akkor az véletlenül volt. Általában egymást is fúrják.
1
Hú micsoda őszinteség. Ez meglepő.
Szerinted mit lehetne a magadfajták védelmébe felhozni, hogy ne írtsanak ki benneteket mint a parazitákat?
Kórházban voltam 10 napot, ebből 8-or meglátogatott és minden nap felhívott a főnököm, pofátlanul hozott egy csomó ajándékot is!
Mit képzel magáról, főnöknek meri nevezni magát???
4
Miért a főnök-alkalmazott viszonynak az egymás utálatán kell alapulnia. Te mondtál egy végletet, én mondtam neked egy másikat tessék. Magyarázd meg.
Hülye vagy, ezen nincs mit magyarázni!
A főnököm amúgy a nővérem :)
Lool azért vagyok hülye mert a nővéred meglátogatott és ez alapján elmodható az, hogy minden főnök gondoskodó.
Hol marad a logika?
Nem igaz amit írsz, mert én ismerek olyan főnököt, aki nem ilyet. Azt állítottad, minden főnök ilyen, de mivel van legalább 1, aki nem ilyen, így a teljes állításod hamis.
Akkor lenne alapja az állításodnak, ha a világ főnökeinek legnagyobb részét ismernéd, és mind ilyen lenne. Ehhez képest gondolom ismersz 1-2 vagy max. néhány főnököt, és ebből általánosítasz a többiekre.
Egyébként meg munkaerőhiány van, szóval ha ilyen a főnök, keresni kell másik jobb munkahelyet. Ha nem találsz másik jobb helyet, akkor viszont magadban keresd a hibát, esetleg képezd magad, és akkor válogathatsz majd több hely között. Tehát a konklúzió, hogy magadban keresd a hibát, mert ha nem tűröd el a főnököd, akkor váltanod kéne, ezt viszont helyetted senki más nem tudja megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!