Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Áru szállitói vállalkozás?

Áru szállitói vállalkozás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ideje már gondolkodom áru szállítói vállalkozáson. Ezek a bizniszek jól szoktal menni? Szerintem elég sok fuvaruk lehet stb... egyenlőre elég tájékozatlan vagyok ezzel kapcsolatban. Valaki segítene?

2018. jún. 24. 05:31
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Hogy tervezed? Hany auto, hany sofor, hany muszak, mekkora raktar, melyik ceggel szerzodsz le, kulfoldi csomagok is?
2018. jún. 24. 08:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyenlőre otthoni fuvar megyén belül egy autóval. Aztán ha később kinövi magát mehet nemzetköziben is. Egyébként csomagokat szállítanék magánszemélyektől pontosabban
2018. jún. 24. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ohh, ertem. Hogy szereznel fuvart? Mi tortenik, ha egyszerre ket-harom megrendeles is beesik? Lemondod? Akkor gyorsan elfelejtik a neved...
2018. jún. 24. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Ahogy te elképzeled, teljesen életképtelen az ötlet.
2018. jún. 24. 10:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Megyén belül, itt meg is halt az ötlet...

Vagy országon belül, vagy kívül. Vagy mindkettő.

2018. jún. 24. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
olyan nincs hogy megyén belül csak
2018. jún. 24. 19:47
 7/7 Bence87 ***** válasza:

Akkor már inkább gondolkozz el a költöztetésen, tehertaxin. Bár oda 2 ember kell, nehéz tárgyakat emelgetni. De ez azért jobb, mert 1 megrendelés nagyobb értékű, múltkor rendeltem tehertaxit, és kb. 12.000 Ft egy ilyen fuvar. De 2 ember kell hozzá. Munkaerőt nehéz találni, bár ehhez nem kell képesítés, ha a +1 ember csak cipekedik.

Egyébként hiába van sok ilyen cég, béna a honlapjuk. Én nemrég körbenéztem, és az online jelenlétük siralmas. Ha csinálsz egy jó honlapot, amire lesz elég látogató, akkor simán szerezhetsz ügyfeleket.

Jó honlap alatt ezt értem: előző vevők referencia levelei, elismerő idézetei (mármint nem kamu, hanem igaziak, kérni kell a vevőket, írjanak ajánló levelet, ezeket mindet feltenni a honlapra), részletes leírása a szolgáltatásnak, azonnali online árkalkuláció (ne kelljen telefonálni vagy emailt írni, hanem azonnal lássam az árakat), online űrlap, ahol meg tudom azonnal rendelni a szolgáltatást, részletes leírás hogy miért vagy más mint a többiek, minden részletre kiterjedő ÁSZF is nagyon fontos, legyen felelősségbiztosítás, különböző garanciák és ezek hangsúlyozása a honlapon, szóval ilyenekre gondolok, nyilván ez pénz és idő, de ha körbenézel, te is láthatod, hogy a többiek honlapja mennyire gagyi.

2018. jún. 26. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!