Áru szállitói vállalkozás?
Sziasztok!
Egy ideje már gondolkodom áru szállítói vállalkozáson. Ezek a bizniszek jól szoktal menni? Szerintem elég sok fuvaruk lehet stb... egyenlőre elég tájékozatlan vagyok ezzel kapcsolatban. Valaki segítene?
Megyén belül, itt meg is halt az ötlet...
Vagy országon belül, vagy kívül. Vagy mindkettő.
Akkor már inkább gondolkozz el a költöztetésen, tehertaxin. Bár oda 2 ember kell, nehéz tárgyakat emelgetni. De ez azért jobb, mert 1 megrendelés nagyobb értékű, múltkor rendeltem tehertaxit, és kb. 12.000 Ft egy ilyen fuvar. De 2 ember kell hozzá. Munkaerőt nehéz találni, bár ehhez nem kell képesítés, ha a +1 ember csak cipekedik.
Egyébként hiába van sok ilyen cég, béna a honlapjuk. Én nemrég körbenéztem, és az online jelenlétük siralmas. Ha csinálsz egy jó honlapot, amire lesz elég látogató, akkor simán szerezhetsz ügyfeleket.
Jó honlap alatt ezt értem: előző vevők referencia levelei, elismerő idézetei (mármint nem kamu, hanem igaziak, kérni kell a vevőket, írjanak ajánló levelet, ezeket mindet feltenni a honlapra), részletes leírása a szolgáltatásnak, azonnali online árkalkuláció (ne kelljen telefonálni vagy emailt írni, hanem azonnal lássam az árakat), online űrlap, ahol meg tudom azonnal rendelni a szolgáltatást, részletes leírás hogy miért vagy más mint a többiek, minden részletre kiterjedő ÁSZF is nagyon fontos, legyen felelősségbiztosítás, különböző garanciák és ezek hangsúlyozása a honlapon, szóval ilyenekre gondolok, nyilván ez pénz és idő, de ha körbenézel, te is láthatod, hogy a többiek honlapja mennyire gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!