Van 15 millió forintom. Édesapám meghalt, én még nem töltöttem be a 18-at, csak 17 vagyok és utána örököltem a pénzt. Ha ezt jövőre megkapom, akkor mibe érdemes belefektetnem? Vállalkozó szellemű vagyok, kitűnő tanuló, és an is érzékem az üzlethez.
Figyelt kérdés
Mibe fektessem bele? Véleményeket várok, és konkrét válaszokat.2008. okt. 31. 18:23
11/15 anonim válasza:
Azt hisztek, hogy a válságban a lakás árak nem csökkennek??? Dehogynem, csak még nem tartunk ott..
Lakásba az egészet SEMMIKÉPPEN se tedd! Jó ötletnek tűnik a lakás, de a pénz nem könnyen mozgatható! Ha egyik napról a másikra kell 1-2 millió, akkor csak sok veszteség árán tudsz hozzájutni a pénzedhez. Javasolom ezet a könyvet (sorozatot elolvasni):
GAZDAG PAPA, SZEGÉNY PAPA
A lényeg, hogy a pénzt szerintem mindenképpen oszd meg, egyik része mehet ide a másik oda a harmadik meg vésztartalék. A Forex nekem is sokkal szimpatikusabb, mint az egészből lakást venni...
12/15 anonim válasza:
Főleg ha fiú vagy tanulj szakmát pl bútorasztalos, örök érték. Ha érdekel a benzingőz szerezz jogosítványokat egészen a daruig, buszig. De mindenképp egy részét fordítsd értékőrző tanulásra, az emberek ha pénzed van, többnyire el akarják venni.
13/15 anonim válasza:
vegyé belőle gépsonkáááááát!!! meg disznyót!!!
14/15 anonim válasza:
Meg egy vagonnyi Desznyózsííírt elég lesz egy életre ... (Csak Vicc):D
Amúgy részvétem Édesapádért :( R.I.P. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!