Van egy IT-s ötletem, rengeteg sok pénzt hozhat, de nagyon nehéz megvalósítani. Hogyan álljak neki megvalósítani tőke nélkül?
A legfőbb gond az, hogy nincs pénzem.
Második legnagyobb probléma, hogy még informatika területein belül is többféle szaktudást és nagyon sok időt igényel a megvalósítása, amelyek nem állnak rendelkezésemre.
Az ötletet ráadásul nem olyan egyszerű prezentálni sem, mivel aki nem ebbe a gondolkodásmódba született bele, sajnos elsőre nem igazán látja benne az értéket és fölöslegesnek tarthatja. Azonban megfelelően integrálva a meglevő rendszerekhez az ötlet megvalósítása nagyon meg tudná könnyíteni az életet, forradalmasítani azt ahogy internetezünk és információt szervezünk/keresünk, gyorsítani tudná az üzletet stb.
Egyedül sajnos nem tudom megvalósítani.
Szerintetek hogyan érdemes elindulnom?
Látom sok a tipikus magyar pesszimista hozzászóló. Az ötleteket értékelni szokás, legyen az akár a legalja, mert az is lehet hogy jót mond.
Nekem is van ötletem amihez rengeteg programozó kellene, de lehet hogy inkább közzéteszem, csak az a baj hogy hülyének néznének még így is.
"Látom sok a tipikus magyar pesszimista hozzászóló. Az ötleteket értékelni szokás, legyen az akár a legalja, mert az is lehet hogy jót mond."
Es egesz pontosan hol latsz te itt otletet? :D
"gyszerre kell hozzá cloud computing, big data, gépi tanulás, matematika, webprogramozás, mobil programozás, networking ismeret, devops tudás, szerver üzemeltetés ismeret, architect és programozói kompetencia... "
Olyan erzete van ennek a mondatnak, mint amikor valaki, akinek semmi koze IT-hez, osszeolloz par kulcsszot. :)
Informaciot hogy kell szervezni?
Neked Kerdezo a South Park Rezbor Startup valo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!