Bari87 kérdése:

Mennyit lehet keresni?

Figyelt kérdés
Dohánybólt jó üzlet! Forgalom függő, de lehet vele keresni

2018. máj. 31. 11:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
ha a deák téren van non stop akkor sokat, angyon soakt, ha egy 500 fős faluban, akkor necces hogy megéri-e
2018. máj. 31. 11:17
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Ügyi vagy! Saját magadnak válaszolsz.
2018. máj. 31. 11:22
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
nálunk a környéken 5 dohánybolt már 4 bezárt. Aki dohányzik az vagy leszokott vagy feketén szerzi be.
2018. máj. 31. 12:27
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

A mi kisvárosunkban 5 dohánybolt működhet hivatalosan, és amikor megnyíltak ezek az üzletek az egyik 3 hónap után be is zárt, mert annyira nem volt forgalom. A baj az volt hogy a főút mentén volt kapásból 3 és annak volt nagy forgalma ahol közelben volt nagy parkoló, buszmegálló és persze szórakozó hely is van a közelben ami leginkább hétvégén előnyös.

Vasárnap ki sem nyit mert nem látja a tulaj értelmét arra ott a másik kettő működő a városban amiből egy a lakótelep közepén van, annak is jól megy, meg van még egy egy nyugodtabb helyen, ott összesen a tulaj és annak lánya csinálja a boltot, alkalmazottat nem vesznek fel mert nem éri meg, viszont a kettőjük megélhetése adva van, de azt bevallották hogy nem gazdagodtak meg belőle. A többi meg kb csődbe ment.

Engem is érdekelt ez a biznisz és nagyon sok helyen kérdezősködtem erről kinek hogy éri meg. Szomszédom is nyert pályázatot, de nem itt hanem egy faluban, ott kettő lehetett hivatalosan, de csak egy maradt aminek van forgalma, de már lemondott róla a szomszéd mert mondta hogy nem érte meg alkalmaznia senkit, és ha egyedül csinálta volna azt nem bírta volna ki úgy hogy közben csinálja a papírmunkát, a beszállítókkal vitatkozzon, meg egyeztessen mert mesélte hogy ezekből voltak problémái. Én is tudom hogy nagy biznisz ha jó helyen van, de azokra a helyekre már nagyon régen lecsaptak.

2018. máj. 31. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
2018. máj. 31. 14:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Mennyi a %-ék a forgalom után?
2018. máj. 31. 15:47
 7/11 anonim ***** válasza:
30%
Alkalmazottként minimálbér környéke , vállalkozóként az osztalék sok dolog függvénye.
2018. máj. 31. 17:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Én működtetek egyet, 2 alkalmazottal kis faluban. Heti kb 20 órát töltök vele, nekem szerencsére jól muzsikál, de a mellettem lévő már bezárt. Nagyon oda kell rá figyelni, ellenőrzésre pláne. Minden pénzem beleraktam anno, szóval nagy volt a kockázat. nem keresem vele magam halálra, de egy kiinduló alapnak jó, megélek belőle.
2018. máj. 31. 22:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja, kérdezted a %-ot forgalom után. Ez termékkörtől függ, a dohányárun 12-13% haszon van. Egyéb termékekkel ezt tudod emelni, én 29%- os árrést alkalmazok átlagban az italtermékekre, kiegészítő termékekre. Átlagban 15-17% az árrésem, felülről számolva. Tehát 100 Ft bevételen 15-17 ft hasznom van.
2018. máj. 31. 22:43
 10/11 anonim ***** válasza:
8: Ez nagyságrendileg mekkora összeget jelent havonta/évente?
2018. jún. 3. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!