Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Fakitermelő vállalkozáshoz...

Fakitermelő vállalkozáshoz mennyi pénz kellene?

Figyelt kérdés

C+E jogosítványt megtudnám csinálni ingyen. Egy darus IFA 2 millió forint körül van.

Aztán nekem egy fűrész + védőcuccok, 300K. Haverom erdész, neki van több fűrésze. Ő eljöhetne velem dolgozni + a felszereléseivel tudnánk munkásokat is alkalmazni. Persze őt jól megfizetném ezért, aztán a haszonból vennék saját felszereléseket, és kapna normál fizetést, mint a többiek.

Ismerek egy vállalkozót, aki a szomszédos településről alkalmaz roma embereket 500 forintos órabérrel.

2018. máj. 25. 12:54
 1/6 A kérdező kommentje:
A befektetéshez szükséges pénzt szerintem 1 év alatt összetudnám kamionozni, külföldi melóval.
2018. máj. 25. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:
10 millios tetel ez
2018. máj. 25. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
5 millió Ft
2018. máj. 26. 15:14
 4/6 Gábor t ***** válasza:
A darus ifa nem lesz jó, fa kitermeléshez.Nem tudom bele gondoltál e, ahol ki döntöd a fát ,oda tud e érte menni a gép?
2018. máj. 26. 23:03
 5/6 Gábor t ***** válasza:

[link]

ez 11 millió. és nem mai gyerek.

2018. máj. 26. 23:06
 6/6 STALIN válasza:
de azt kérdezd már meg, hogy kapasz valahol munkát? mert szerintem nem igen, mert az erdészet elküld a francba! az alvilág kezében van nem máséban.
2020. ápr. 26. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!